Sandrin blog: O mislima i osećanjima

Bok ljudi!! Ovdje Sandra. Šaljem vam još jedan novi blog koji će biti drugačiji od ostalih do sada. Pisat ću o našim mislima i osjećajima. Neću duljiti pa možemo krenuti…uživajte…

Mislim da ima puno vas koji ste u pubertetu sada i imate mnogo čudnih, a vjerujem i lošim misli. Prvo želim reći da je to sasvim normalno. Ja sam osoba koja je sebe smatrala vrlo drugačijom od drugih što zapravo nisam.

Moje misli su bile svakakve i raznovrsne. Oni koji me poznaju to neće vidjeti fizički, jer samo ja to mogu vidjeti, a potom i osjetiti. Osoba sam koja je realist i koja ne misli na prošlost nego na budućnost, npr. ja ne znam što će nam povijest kada ona nama nije potrebna.

Ja sam osoba koja voli jako puno razmišljati. Kada odem u krevet zna se dogoditi da ne zaspim 2 sata kasnije zbog mog uma. Osim toga volim sanjariti i maštati. Mislim da nitko baš ne razmišlja 2 sata dnevno o nečemu. Možda će netko misliti da sam luda ili se više netko neće htjeti družiti sa mnom. Rijetki su koji bi rekli da se slažu sa mnom, ali to je sve normalno.

Želim napomenuti ako se smatrate drugačijim ili čudnijim od drugih, onda prestanite. To je samo određeno razdoblje koje prolazite i proći će!! Ovo pišem jer mnogo ljudi se zbog toga osjeća slabije i odbačeno od drugih. Ako nekog od vas ismijavaju i odbacuju zbog toga, ne brinite zbog toga. Jer oni se vama ismijavaju jer nisu prošli kroz to razdoblje. Osim toga s vama želim podijeliti još nešto što je drugačija tema od ove do sad, a to je ruganje i vrijeđanje, čega se mogu prisjetiti iz vlastitog iskustva.

Prošla sam period ismijavanja i sličnih stvari. Sjećam se kad su me moji svi prijatelji iz razreda iznevjerili. To je bilo prije 2 ili 3 godine i to ne mogu niti neću nikad zaboraviti. Odlučila sam obrijati jedan dio glave jer mi se to sviđalo i tu frizuru nosim još i danas.

Kada sam dan poslije toga stigla u školu, cijeli razred me izolirao osim jedne cure, točnije moje prijateljice. Neću joj nadjenuti ime, ali ona mi danas nije BFF, ali se svakodnevno družimo. Odjednom su svi otišli van i 2 dana poslije nitko se nije družio sa mnom. To ti jednostavno nisu pravo prijatelji. I ja neću ni biti okružena tim ljudima, iako moram ići s njima u školu.

Tako je bilo i kada sam dobila aparatić za zube, mada su se malo i družiti sa mnom. Znam kakav je osjećaj biti izoliran i znam kako je kad ti se neko ruga. Žalosno je to što danas me ti ´prijatelji` nazivaju svojom prijateljicom i što svakog dana im je potrebna moja pomoć.Želim da vi ne proživljavate takvo što i da pronađete prave prijatelje koji će vas voljeti i koji će vam biti podrška u svakom momentu.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe!Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Sandrin blog: O mislima i osećanjima

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.