Kraj treće runde glasanja: Ryan crta Lodovicu Comello!

Lodo_comello

V-loveri još uvek ne spadaju među najveće fandome u našim krajevima ali očigledno su dovoljno dobro organizovani pošto je Ryan još jednom dobio zadatak da nacrta zvezdu serije “Violetta”!

Lodovica Comello dobila je 191 glas i tako nadmašila Selenu Gomez (160), Mercedes Lambre (147), Arianu Grande (108), Candelariu Molfese (108) i Harryja Stylesa (104) koji su joj bili najbliži! Ryan već smišlja kakvu Lodo bi mogao da nacrta i predstavi vam je sledeće nedelje a šta kažete na ideju da taj crtež tvitujemo pevačici i glumici uz poziv da nas poseti? Kao što znamo, pregovori o njenom dolasku u Srbiju a možda i još neke zemlje regiona su u toku!

Novo glasanje počinje danas u 15h a na njemu naravno neće biti Justina Biebera, Martine Stoessel, Jorgea Blanca i Lodovice Comello koji su već pobeđivali!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anastasija nam šalje svoj mini kviz o Jorgeu Blancu!

3 thoughts on “Kraj treće runde glasanja: Ryan crta Lodovicu Comello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.