Napravila haos: Nicki Minaj objavila da je u vezi sa Eminemom!Na šta li je Nicki Minaj mislila? Nakon što je zapalila internet svojim komentarom, stižu pouzdani izvori koji kažu da je to bila očigledno samo šala!

Naime, Nicki je jedan od izvođača koji se pojavljuju u pesmi “Big Bank”, njenom novom singlu sa Big Seanom i 2 Chainz, ali komentari su privukli još više pažnje nego pesma! “Da li si u vezi sa Eminemom?” upitao je Nicki jedan fan, a ona je mrtva ozbiljna odgovorila: “Da”, što je napravilo haos. Eminem je dodatno “zakuvao” situaciju svojim komentarom: “Devojko, znaš da je to istina…”, a Nicki tu nije stala sa svojom forom. “Dušo, mislila sam da ćemo kriti to makar do svadbe. Javiću ti se kad dođem kući” dodala je ona.

Naravno, ovi komentari vezani za svadbu potpuno su zbunili fanove koji su joj isprva poverovali, pa su odmah shvatili da je u pitanju šala na račun fana i njegovog pitanja, jer su ovo dvoje repera sarađivali tek davne 2010. godine, ali kad je Nicki pomenula Eminema u svojoj novoj pesmi, normalno je da je neko morao da pomisli da se iza toga nešto krije. Međutim, sada je u potpunosti jasno da se Nicki šalila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Samo ako podnosite horore: Pogledajte Eminemov jeziv video za „Framed“!

4 thoughts on “Napravila haos: Nicki Minaj objavila da je u vezi sa Eminemom!

  1. Lijepo je dok se netko šali, ali ipak mislim da nisu smjeli toliko toga na račun tog fana se našaliti jer mi je to malo previše

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.