BTS o tome što ih nazivaju „Beatlesi 21. veka“: Mi smo BTS i samo to želimo da budemo!

BTS je bend koji svakim danom oduševljava sve nas uspesima koje uspeva bez muke da sakupi, a najnoviji poduhvat bio je grandiozan nastup na Wembley stadionu u Engleskoj – BTS je prvi korejski bend ikada da napuni ovakav stadion u Londonu, a uz svu tu simboliku ovog stadiona, BTS često zovu i „Beatlesi 21. veka“, ali da li to momcima prija?

Momcima svakako laska što su dobili takav epitet, ali Suga kaže da to donosi i određeni pritisak u sve ovo! „Čast nam je, ali nije lako nositi takvu titulu. Mi smo BTS, želimo biti BTS 21. veka“ naglasio je Suga, a RM kaže da oni svakako nisu prvi bend sa takvim epitetom! „Svi popularni bojbendovi u istoriji su poređeni sa Beatlesima, oni su ipak izvršili ogroman uticaj na muziku, tako da je nama čast“ dodao je on.

Nakon rekorda na Webley stadionu, Jin kaže da je njegova najveća želja da naprave nastup koji neće imati nikakve granice! „Želim da radimo koncerte za mnogo, mnogo ljudi, da ne postoji limit kada je u pitanju publika, jer broj publike je uvek limitiran“ kaže Jin. Da li će BTS pomeriti čak i te granice jednog dana?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS prvi, Biebs im ponovo za petama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.