„Sa kojim novcem?“: Iggy Azalea odgovorila fanu koji se pitao koliko je reperka trenutno bogata!

Iggy Azalea trenutno nije najaktuelnija zvezda na svetu ali to ne znači da nema novca za luksuz. To je ukratko objasnila i jednoj osobi na Twitteru!

Naime, reperka je u sredu posetila NBA meč u Njujorku u crnom odelu i sa dijamantima oko vrata, na šta je posebno aludirala u nepristojnom opisu slike, na šta je korisnik Twittera napisao „a sa kojim novcem?“ što je Iggy posebno iznerviralo! „Možda od onih pet miliona koje sam napravila od Super Bowla, od mojih investicija, ili od novca od objavljenih pesama koji dobijam mesečno? Imam mnogo opcija, a ne znam za tebe, gde su tvoje vreće para kad brineš o mojim?“ bez dlake na jeziku ga je iskritikovala Iggy.

Međutim, dok se Iggy tako hvali, stvari i nisu tako savršene i tokom jeseni 2017. imala je određenih finansijskih problema, a ni depresija je nije napuštala tokom raskida sa košarkašem Nick Youngom. „Došla sam do faze kada sam morala da odlučim hoću li odustati ili naći nešto što će me terati da idem dalje. Tako sam se vratila u studio i počela ponovo da pišem muziku“ otkrila je tada Iggy. Izgleda da su mnogi problemi ipak iza nje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Ona je moron, nikad ne bih snimala sa njom": Strašne reči Halsey na račun Iggy Azaleae!

One thought on “„Sa kojim novcem?“: Iggy Azalea odgovorila fanu koji se pitao koliko je reperka trenutno bogata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.