Iggy Azalea zbunjena: Skoro niko mi ne šalje hejt, a znam da imam mnogo hejtera!

Iggy Azalea nema pojma kako uspeva ovako retko da vidi govor mržnje na svojim društvenim mrežama i u pismima, jer kako ona kaže, navikla je na to i svesna je da ima više hejtera nego fanova. Međutim, čini se da su njeni hejteri tiši nego što je ona očekivala!

“Stalno dobijam pisma od fanova i to je lepo, ali niko mi nikad ne šalje hejt poruke. To me iznenađuje, jer imam tone hejtera, više nego matorci” kaže Iggy, dodajući da je najodvratnija poruka koju je ikad dobila jedna u kojoj joj je neko napisao da je njen “sugar daddy” (sleng za starije muškarce koji služe kao “sponzori” mladim devojkama).

Iggy se često kaje zbog nekih stvari koje iznese na društvenim mrežama, čak naziva sebe “trolom”! “U suštini kajem se za svaki tvit koji napišem, bar jednom dnevno. Mislila sam da je poenta interneta da smem da pišem sve što u javnosti ne bih smela da kažem i da se posle zbog toga ne osećam odgovorno za te reči, ali najbolja ili najgora stvar vezana za internet je da možeš da budeš trol. Ako ne mogu da ih zaustavim, pridružiću im se” smatra Iggy.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.