Iggy Azalea fenomenalno odgovara na uvrede Halsey: Sigurna sam da i nju neko usuđuje a da je i ne poznaje!

Mlada pevačica Halsey ovih dana je strahovito izvređala Iggy Azaleau nazvavši je moronom i to samo zato što se Iggy bavi rep muzikom iako nije crnkinja i nije rođena u kulturi gde je ta muzika nastala. Australijska reperka nije srećna zbog toga ali ne želi da uzvrati na isti način!

Kako Iggy ističe, njoj je sve ovo jako čudno jer ona Halsey nikad nije srela niti ju je uvredila na bilo koji način. “Ja je stvarno ne znam. Nikad se nismo upoznale pa mi je bilo čudno što to ona priča”, kaže ona za jednu radio stanicu. Iggy ističe i da se nada kako će Halsey vremenom naučiti da ne sudi drugima a da o njima ne zna baš ništa.

“Sigurna sam da i nju osuđuju ljudi koji je ne poznaju dobro. Možda bi zato bilo dobro da ona pokaže malo više saosećanja prema ljudima koji se nalaze u istoj situaciji”, zaključuje Iggy. Nažalost, u poslednje vreme sve je teže bilo šta uraditi a da se ne javi neko ko se smatra uvređenim pa deli drugima moralne lekcije. Zato, čini nam se da je Iggy u pravu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Halsey - New Americana

2 thoughts on “Iggy Azalea fenomenalno odgovara na uvrede Halsey: Sigurna sam da i nju neko usuđuje a da je i ne poznaje!

  1. to je nasa iggy,najbolja kao uveeeeeeeekkkk <33333333333 prelepa je na ovoj gore slici :)))) i ono sto je najbitnije dobar je covek ;))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.