Ruggero Pasquarelli: Tini je najbolja, planiramo duet!

Život se promenio za Ruggera Pasquarellija, jer više ne može da se oslanja na Disney gde je proveo skoro deceniju radeći na serijama “Violetta” i “Soy Luna”. Mladi muzičar nedavno je izbacio svoj prvi singl, a sad sprema i novi album, nadajući se da će na njemu možda biti i prostora za pesmu sa Tini.

Upitan šta misli danas o Tini posle toliko godina, Ruggero tvrdi da nema bolju drugaricu od nje. “Ona je najbolja. U kontaktu smo i želim joj sve najbolje na svetu jer ona to zaslužuje. Sve njene pesme rasturaju, a ja ću nastaviti da uživam u tome jer znam da nove stvari stižu”, kaže on.

On otkriva i da neki budući duet sa Tini nije samo san, već nešto na čemu se radi. “To bi bilo sjajno, a o tome smo i pričali pre nekog vremena. Ja verujem da će se to desiti, ali u ovom momentu prvo moram da izbacim samostalne pesme. Toliko o tome smem da kažem za sad”, ističe mladi glumac i pevač.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ruggero i Cande: Više ne znamo šta da vam snimamo!

One thought on “Ruggero Pasquarelli: Tini je najbolja, planiramo duet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.