Dobra ideja? BTS razmišljaju da zajedno odu u vojsku!

S obzirom da Južna Koreja nema nikakvu nameru da ih poštedi vojske, to će značiti da bi BTS od 2020. pa do 2027. konstantno bio u nedostatku minimalno jednog, a često i više članova. Mediji zbog toga pišu da momci razmatraju razna mogućnosti, a jedna prilično radikalna jeste da naredne godine svi odu u vojsku!

Pravila Južne Koreje govore da svaki muškarac mora na služenje vojske koje traje 21 mesec, kao i da to najkasnije mora da uradi do svog 28. rođendana. Ipak, postoji mogućnost da u vojsku odu već sa 18, tako da teoretski, čitav BTS može da se prijavi i služi vojsku odmah.

Kako korejski mediji pišu, grupa uveliko priča o tome. Sa jedne strane, to bi značilo da će oni nakon vojske i dalje biti sedmorka, a sa druge, to bi isto tako značilo da se oni neće vratiti na scenu pre 2022. godine! Koja varijanta se vama čini bolja? Dve godine pauze ili to da grupi stalno nedostaju članovi? Mi i dalje ne razumemo razmišljanje čelnika Južne Koreje koji konstantno spominju koliko grupa pomaže promociji ove zemlje, a sa druge strane, onemogućavaju im da sa tim nastave. Možda bi upravo zajednički odlazak u vojsku bio najbolja forma protesta i pritisak na vlastodršce.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hrabro: Logan Henderson otkrio koga najviše ne voli od članova Big Time Rusha! (video)

6 thoughts on “Dobra ideja? BTS razmišljaju da zajedno odu u vojsku!

  1. Ja vise volim da odu zaj i zaj se vrate💗ipak ne volim uopste da idu al aj ako mora…

  2. Po meni je bolja ideja da odu zajedno i naprave 2 godine pauze. A znam da kad bi se posle toga vratili, povratak bi im bio savršen ❤

  3. volela bih da ne idu uopste ali ako vec moraju onda bi bilo bolje da odu odjednom i onda naprave najsavrseniji comeback ikada❤❤❤❤

  4. Ja sam da svi odu u isto vreme pa da se vrate ali ipak mi nije sve jedno jer ih necemo videti cele 2 god

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.