Dobra ideja? BTS razmišljaju da zajedno odu u vojsku!

S obzirom da Južna Koreja nema nikakvu nameru da ih poštedi vojske, to će značiti da bi BTS od 2020. pa do 2027. konstantno bio u nedostatku minimalno jednog, a često i više članova. Mediji zbog toga pišu da momci razmatraju razna mogućnosti, a jedna prilično radikalna jeste da naredne godine svi odu u vojsku!

Pravila Južne Koreje govore da svaki muškarac mora na služenje vojske koje traje 21 mesec, kao i da to najkasnije mora da uradi do svog 28. rođendana. Ipak, postoji mogućnost da u vojsku odu već sa 18, tako da teoretski, čitav BTS može da se prijavi i služi vojsku odmah.

Kako korejski mediji pišu, grupa uveliko priča o tome. Sa jedne strane, to bi značilo da će oni nakon vojske i dalje biti sedmorka, a sa druge, to bi isto tako značilo da se oni neće vratiti na scenu pre 2022. godine! Koja varijanta se vama čini bolja? Dve godine pauze ili to da grupi stalno nedostaju članovi? Mi i dalje ne razumemo razmišljanje čelnika Južne Koreje koji konstantno spominju koliko grupa pomaže promociji ove zemlje, a sa druge strane, onemogućavaju im da sa tim nastave. Možda bi upravo zajednički odlazak u vojsku bio najbolja forma protesta i pritisak na vlastodršce.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS Army nastavlja da uništava Šaka Polumentu!

6 thoughts on “Dobra ideja? BTS razmišljaju da zajedno odu u vojsku!

  1. Ja vise volim da odu zaj i zaj se vrate💗ipak ne volim uopste da idu al aj ako mora…

  2. Po meni je bolja ideja da odu zajedno i naprave 2 godine pauze. A znam da kad bi se posle toga vratili, povratak bi im bio savršen ❤

  3. volela bih da ne idu uopste ali ako vec moraju onda bi bilo bolje da odu odjednom i onda naprave najsavrseniji comeback ikada❤❤❤❤

  4. Ja sam da svi odu u isto vreme pa da se vrate ali ipak mi nije sve jedno jer ih necemo videti cele 2 god

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.