Njegovo vreme dolazi: Ruggero Pasquarelli predstavlja singl i spot “Probablemente”!

Nakon toliko godina rada na Disneyjevim projektima, italijanski pevač i glumac, Ruggero Pasquarelli je dobio šansu da se oproba i kao solo muzičar! Mladi muzičar je imao priliku da se predstavi publici u serijama “Violetta” i “Soy Luna”, kao i da povremeno predstavi obrade pesama drugih muzičara na svom jutjub kanalu, što ga je samo još više motivisalo da nam sada predstavi i prvi singl i spot!

“Probablemente” (“Verovatno”) je pesma interesantnih tonova koji se prepliću sa Ruggerovim glasom i u čijem spotu nam je ujedno i prikazano kako je to kada postanete zvezda preko noći i više ne živite život kao i obični ljudi. Spot i pesma su naišli na pozitivne komentare fanova, a dobar pokazatelj je i to što spot za deset dana ima skoro 1.5 miliona pregleda, što nije mali broj za zvezdu kao što je Rugge.

https://www.youtube.com/watch?v=05tXLonh_YQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Violetta" zauvek: Tini snimila video sa Ruggerom Pasquarellijem! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.