Rodrigo De Paul otvoreno govorio o vezi sa Tini Stoessel!

Rodrigo De Paul i Tini Stoessel provode najsrećnije trenutke u životu. Pre nekoliko nedelja potvrdili su svoju vezu, pa je on preko društvenih mreža otvoreno iskazivao ljubavi prema pevačici. Ovoga puta, fudbaler Atletiko Madrida govorio je o tome kakvi su u vezi.

Usred smeha i pomalo sputanog razgovora o sentimentalnosti, Rodrigo je o svojoj vezi rekao sledeće: „Odlično smo, mogu vam to reći. Volim da pričam o tome“. Zatim je objasnio: „Nemamo probleme i veoma dobro nam ide. Sada, zbog posla, nismo se videli neko vreme, ali istina je da kada smo zajedno uživamo i dobro se zabavljamo.”

Tini je rasprodala pet koncerta na hipodromu u Palermu i usred je nacionalne i međunarodne turneje, a naravno, Rodrigo je odmah prepoznao njen trud: “Već sam joj rekao i čestitam joj jer ona usrećuje mnoge ljude. Dobro je što zbog posla koji imamo možemo da nasmejemo mnoge da malo zaborave na probleme“, rekao je on. Pored toga, ponovio je da oboje žive u sadašnjosti sa svojim karijerama i rekao da su srećni zbog toga što su mnogo toga prevazišli: „Jedna od stvari koje imamo je da se mnogo zabavljamo i smejemo. Oboje smo veoma aktivni i družimo se sa prijateljima. Lepo se provodimo.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Uzbuđenje raste: Tini Stoessel snimila novi spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.