Adisa nam šalje intervju sa našom dežurnom Tinistom sa Famoze, Milicom!

Ćao svima, pripremila sam jedan intervju s dugogodišnjom Tinistom iz Srbije, Milicom! Uživajte 🙂

1. Ćao Milice,možeš li da nam kažeš nešto kratko o sebi?
Ćao 🙂 Ja sam Milica, imam 17 godina i neki od vas su me upoznali putem časopisa o Martini, a sada i kao člana Famoza redakcije.

2. Dugo očekivani album od Tini je konačno izašao,koji su tvoji prvi utisci o Quiero Volver-u,da li je prešao tvoja očekivanja?
Definitivno jeste! Zaista sam oduševljena ovim Tininim albumom od prvog slušanja i smatram da je prevazišla sva očekivanja jer je na sjajan način odlučila da predstavi nešto novo.

3. Da li smatraš da Tini napreduje svakim svojim novim albumom, da je svaki put sve bolja i bolja?
Iskreno, da. Zaista se vidi da daje maksimum i da želi da pomeri granice koje je do sada postavila. Napreduje kao osoba i izvođač, razvija se kao tekstopisac, ali i vokalno .

4. Kada bi morala da biraš između albuma ‘TINI’ i ‘Quiero Volver’ koji bi odabrala i zašto?
Mislim da smo svi nekako sentimentalno vezani za “TINI” album jer je sa njim sve počelo, čitava solo karijera. Mada, ako bi morala da biram “Quiero Volver” je definitivno moj izbor. Ovaj album je prepun emocija što se baš oseća u pesmama i ovim album Tini želi da se više približi svima nama.

Pročitajte još  Slika sa koncerta ne laže: Tini definitivno uklonila dve tetovaže!

5. Koja pjesma ti se posebno dopala u ovom albumu, da li postoji neka pjesma koja ti znači više i koja je nekako vrijednija od drugih?
Uh, to je malo teže pitanje u ovom trenutku, jer je album tek izašao i sve pesme ostavljaju poseban utisak. Ako bih pokušala da izdvojim samo jednu, mislim da bi to bila pesma “Respirar”, jer smatram da je to jedna od najemotivnijih pesama sa albuma i pored toga jako mi se dopada melodija

6. Raduješ li se Tininoj turneji, misliš li da imamo neke šanse da posjeti naš region?
Da, veoma sam uzbuđena zbog turneje, verujem da će biti spektakularna. Verujem da je veoma teško i da su šanse jako male u ovom trenutku, ali nadam se da sve to može da se promeni u pravom trenutku. Moraćemo da sačekamo i vidimo kakvi su Tinini planovi ovog puta 🙂

7. Tini često piše pjesme na španskom jeziku, u ovom albumu većina pjesama i jeste na španskom, da li ti to ponekad smeta?
Ne smeta mi, volim španski jezik i imam veliku želju da ga dobro naučim jednog dana, tako da mi njene pesme pomažu u tome.

8. Kada bi mogla da izmjeniš neke stvari na albumu, koje bi to bile? Na primjer broj pjesama, možda i izbaciti neku pjesmu?
Volela bih da je na ovaj album ubacila još koju pesmu, možda da ih je 15, ali i ovo je u redu, jer su stvarno odlične. Ne bih izbacila nijednu pesmu, ali možda bi bilo bolje da nije toliko dueta, jer ih ima čak pet!

Pročitajte još  Famoza music chart #112 - Glasajte za pet pesama ali samo jednom!

9. Od svih pet izvođača sa Tini na njenom albumu (Karol,Sebastian..) ko je tebi najdraži?
Sebastian Yatra je definitivno sjajan izvođač, ali kada bih birala duet koji mi je najdraži to bi definitivno bilo “Por Que Te Vas” sa Cali Y El Dandeeom 🙂

10. I zadnje pitanje, tačnije izazov,opiši album Quiero Volver u samo tri riječi.
Hm.. drugačije, zarazno i posebno 🙂

Mnogo ti hvala Milice što si pristala odgovoriti na moja pitanja,nadam se da ti je bilo zadovoljavajuće 🙂
– Nema na čemu Adisa, bilo je sjajno odgovarati na tvoja pitanja koja su zaista odlična i zanimljiva 😀

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini insistira: Nikad neću doživljavati "Violettu" kao teret prošlosti!

4 thoughts on “Adisa nam šalje intervju sa našom dežurnom Tinistom sa Famoze, Milicom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.