Radost za fanove: BLACKPINK objavljuju novi album u aprilu!

BLACKPINK su početkom ovog meseca bile u svim medijima jer se stalno pisalo da bi njihov povratak mogao da se desi tokom aprila, a YG Entertainment, odnosno menadžment devojaka, otkrio je čak i tačan datum i iznenadio fanove – najnoviji album najpopularnije ženske grupe na svetu biće objavljen već petog aprila!

Naime, devojke iz benda BLACKPINK bile su vredne pa su već snimile čitav novi album, i njihov menadžment potvrdio je da će on izaći petog aprila i da će nositi naziv „Kill This Love“, kao što vidimo i na promotivnom posteru na kom se nalazi prelepa Lisa, a osim ove fotke očekujemo još brdo promotivnih slika na njihovim društvenim mrežama u narednom periodu!

„Nova pesma BLACKPINK biće uzbudljivija od ’Ddu-du Ddu-du’, koreografija je još dinamičnija od svih koje su devojke pre predstavljale. Sigurno će dostići očekivanja fanova iz celog sveta“ ispričao je njihov menadžment. April će onda definitivno biti mesec BLACKPINK-a, s obzirom da će devojke privući mnogo pažnje i zbog svog prvog nastupa na festivalu Coachella!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jimmy Kimmel se blamirao intervjuišući BLACKPINK

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.