Prvi put: Danas delimo “Nine Track Mind” Charlieja Putha!

Charlie Puth iza sebe ima zaista fantastičan prvi album a verujemo da će on biti posebno interesantan Selenatorima s obzirom da je to jedini način da dođu do “We Don’t Talk Anymore” na CD-u!

Na Charliejevom CD-u su i brojni drugi hitovi poput “Dangerously”, “Marvin Gaye” ili drugi najgledaniji video u istoriji YouTubea, “See You Again” a koji se jedini nalazi na ovoj, evropskoj ediciji albuma! Ukoliko želite ovaj CD, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Charlieja u tekstovima koje objavimo u toku dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Charlie CD”. Ko prvi pošalje oba pojma, dobiće album. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da nagrade zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Šta vas još očekuje do kraja ovog meseca, pogledajte ovde. Mi već smišljamo šta da vam spremimo za februar!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Šta sve znamo o saradnji između Selene Gomez i Charlieja Putha! (video)

4 thoughts on “Prvi put: Danas delimo “Nine Track Mind” Charlieja Putha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.