“Zašto lepo nisam poslušala Arianu Grande?”: Meghan Trainor se kaje zbog svog postupka!

mgid-ao-image-mtv

Meghan Trainor kaže kako je od Ariane Grande dobila jako mudar savet ali se oglušila o njega, uradila po svom i na kraju shvatila da je duboko pogrešila!

Meghan je preko Snapchat videa u maju objasnila da će tražiti da se njen video za pesmu “Mee Too” ukloni sa interneta jer su joj kukovi u njemu umanjeni. “Hej ljudi, uklonila sam video jer su me skroz fotošopovali, muka mi je od toga i sad to moraju da isprave”, poručila je ona tad. “Moj struk nije tako uzak, ne znam zašo im je smetao i sad me je sramota.”

Ipak, Meghan sad otkriva da joj je njena drugarica Ariana Grande poručila da to ne radi! “Kad sam ludela zbog toga ona me je nazvala i poručila mi, ‘Duboko udahni, znam da si tužna i žao mi je zbog toga. Sredićemo to, nemoj ići onlajn. Ona je sjajna. Poručila mi je da se užasne stvari dešavaju ali da je bolje o tome pričati sa prijateljima nego to deliti sa čitavim svetom. Žao mi je što je nisam poslušala i malo više razmislila o svemu”, zaključuje Meghan.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Momak iz Srbije pesmom i spotom pozvao Arianu Grande na matursko veče!

3 thoughts on ““Zašto lepo nisam poslušala Arianu Grande?”: Meghan Trainor se kaje zbog svog postupka!

  1. Trebala je da poslusa Arianu, ali neka sad znace za sl. put

    btw meni ona malo prica kao da je sad nesto "IDEMO, LUDILO!!" takva mi je njena faca 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.