Preterivanje: BLACKPINK dobile zabranu za emitovanje reklame zbog mini suknji!

Neke zemlje i dalje tretiraju žene kao da smo još u mračnom srednjem veku, a na tom spisku je definitivno i Indonezija, što su na svojoj koži upravo osetile članice grupe BLACKPINK. Iako su bile obučene sasvim pristojno, njihova reklama dobila je državnu zabranu za emitovanje!

Sve je počelo kad je čak 11 TV stanica dobilo naređenje od države da prekinu sa emitovanjem reklame u kojoj su BLACKPINK, a kao razlog navedeno je njihovo nedolično odevanje, jer su na sebi imale mini suknje! Još tužnije od svega, država verovatno ne bi ni uvela tu zabranu da za to nisu prvo dobili 100.000 potpisa “zabrinutih” građana. Najtužnije od svega, peticiju jer pokrenula jedna žena, koja sebe naziva zabrinutom majkom.

Kompanija koja je objavila reklamu rekla je da će je povući, ali su isto tako napomenuli da su je emitovali jer ju je država prethodno objavila. Ne treba ni reći da je fandom ogorčen, pa je mnoge sramota tako strogih zakona. Izvođači na koncertima u Indoneziji ili recimo Maleziji često skroz moraju da menjaju svoje kostime i načine ih zatvorenijim jer im ne bi bio dozvoljen nastup. Toga se pridržavala čak i Selene Gomez tokom svojih turneja.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Osvajaju svet: BTS već imaju desetine miliona pregleda za svoj novi video, "Not Today"

2 thoughts on “Preterivanje: BLACKPINK dobile zabranu za emitovanje reklame zbog mini suknji!

  1. Alo bre u 21.smo veku.Zene mogu da nose sta žele.Samo se nadam da ce to ove drzave koje nisu razvijene(mentalno) shvatiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.