Dobri momci: Marcus i Martinus uputili izvinjenje svom fandomu!

Čim ne pišemo par dana o Marcusu i Martinusu, fandom se zabrine i pita zašto je to tako. Izgleda da i sami momci osećaju da nedostaju fandomu, pa su se ovih dana malo više aktivirali na Instagramu, ali i ponudili svoje izvinjenje jer nisu toliko prisutni na sceni.

Oni su pre par dana objavili svoje nove slike iz studija, uz komentar, “Izvinite što smo toliko neaktivni!”, a onda su objasnili i zašto je to tako rečima, “Puno vremena smo u studiju i pravimo nove pesme za vas. Nadamo se da će vam se svideti”. I nama je drago što ovo čujemo, jer fandomu često i govorimo da je sve u redu, i da su momci sad posvećeni upravo završavanju albuma kojeg možemo očekivati i pre proleća!

Od tad, MM su zaista aktivniji, pa su objavili par slatkih fotki sa prethodne turneje i foto sesija, a naravno, sve nas je obradovalo to što su oni primetili da Famoza pravi izbor za fandom godine, pa su pružili punu podršku MMerima, koji su jedan zaista srećan fandom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.