Ni Kourtney Kardashian ne može bez drame: Ostavila mnogo mlađeg dečka, uhvatila ga u prevari!

Drame u porodici Kardashian su uvek aktuelne, ali nekako se u njih najmanje petlja Kourtney Kardashian. Ipak, najstarija od sestara sad je burno raskinula sa svojim 14 godina mlađim dečkom Younesom Bendjimom kojeg je uhvatila u prevari!

Kako se navodi, raskid se zapravo desio još pre mesec dana, samo par dana nakon što su njih dvoje bili na romantičnom putovanju u Italiji. Younes je nakon toga otišao na još jedan odmor bez Kourtney, ali u društvu sa Jordan Ozunom, ali je rijaliti zvezda to brzo saznala!

Interesantno, Younes je nakon raskida pokušavao da ismeva Kourtney, pa je na njenu provokativnu sliku na Instagramu ostavio podrugljiv komentar, “Moraš sve to da pokažeš da bi dobila lajkove”. Kourtney je prećutala, ali je odgovorila Kim napisavši mu, “Baš su ti lepe te slike sa putovanja sa tvojim drugarima”. To upućuje da je Younes lagao Kourtney da na odmor ide sa muškim društvom! Bilo kako bilo, Kourtney je ponovo singl!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Vanny i Demi: Ovo su najbolje skockane zvezde na MTV VMA!

2 thoughts on “Ni Kourtney Kardashian ne može bez drame: Ostavila mnogo mlađeg dečka, uhvatila ga u prevari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.