Potvrđeno: Jorge Blanco planira seriju koncerata na proleće, naš region u igri!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
643
Views:
145

Ovih dana pojavila se informacija da će Jorge Blanco na proleće održati pet koncerata u Nemačkoj a to je ubrzo i potvrđeno s obzirom da su karte za taj događaj već sad u prodaji! Još lepše od toga, iz Jorgeovog tima stižu potvrde da će ovo biti samo delić planirana evropske turneje!

U prevodu, Jorge će doći gde bude pozvan, s tim što i tu postoje određena ograničenja. Kao što ste do sad sigurno upamtili, nijedna zvezda neće da dođe npr. u Zagreb ako tog istog koncerta nema u barem nekoj od susednih zemalja. Svima se se mnogo više isplati da naprave čitavu seriju koncerata u jednom regionu i baš zato organizatori iz Hrvatske, Srbije, Mađarske i Rumunije trebaju da se dogovore i svi pošalju ponude kako bi se ovo desilo.

S obzirom da su datumi za Nemačku već tu, nemamo puno vremena. Loše okolnosti se odnose na cene karata – Jorgeov tim bi morao da bude svestan činjenica da naši fandomi ne mogu da plate čak 42 evra za kartu i to za izvođača koji je tek na početku solo karijere jer za toliki novac ovde pevaju daleko veće zvezde. Iako do koncerta ima praktično pet meseci, Famoza će Jorgea računati kao prioritet i uradićemo sve što možemo da ovo prenesemo organizatoru i čujemo njegovo mišljenje!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

9 thoughts on “Potvrđeno: Jorge Blanco planira seriju koncerata na proleće, naš region u igri!

    1. Radimo sve što možemo u vezi toga – pričali smo sa organizatorom pa očekujte malo informacija sutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.