Selena Gomez otkriva: Moje omiljene pesme s albuma “Revival”! (video)

Selena Gomez 2015 - CMS Source

Pevačica je za Jutjub kanal Vevo otkrila koje su joj četiri najdraže numere s novog izdanja!

Prvi je njen drugi singl s ovog albuma, “Same Old Love”, čiji je autor pevačica Charli XCX. “Ova pesma prosto ima neku čežnju u sebi. To se čuje u mom glasu, to nije lažnjak – sve emocije koje sam uložila u ovaj album veoma su iskrene.”

“Hands to Myself” njen je sledeći favorit, iako je ova numera snimljena na samom kraju rada na Revivalu. Selena kaže, “Ovo je jedna od poslednjih stvari koju smo snimili… Ovo je zabavna pesma koja je prosto opijajuća kad ste zaljubljeni i nije vas briga ni za šta i osećate se slobodno.”

Selena Gomez 2015 - CMS Source (1)

Među omiljene, Sel ubraja i prvi singl s ovog albuma – “Good For You” – za koji kaže da je javnosti pokazao i njenu drugačiju stranu: “Tako je seksi, tera me da se osećam kao žena, predivna je pesma. Prezadovoljna sam kako sam je otpevala jer sam, pevajući u višem registru, uspela da prenesem pravu emociju. Volim da osetim pesmu dok je pevam, a ‘Good For You’ je tako senzualna, moćna pesma koja mi daje snagu.”

Na kraju, pesmom “Camouflage” Sel zaokružuje svoj Top 4. “To je s razlogom jedina balada na albumu. To je vrlo ranjiv momenat za mene. Kada ste zaljubljeni, osećate da su sve oči uprte u vas. A kad tu ljubav izgubite onda se osećate nevidljivo i razoreno. U životu morate imati teške trenutke da biste znali da cenite one lepe.”

Pročitajte još  Selena Gomez o novoj turneji: Najviše sam dužna fandomu u Evropi, želim da vidim nova mesta!

Kompletan razgovor možete pogledati u videu dole:

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.