Selena Gomez: Imam samo tri drugarice na celom svetu!

Selena Gomez plaća strahovitu cenu zbog posla kojim se bavi. Pevačica i glumica je toliko slavna i toliko naporno radi da je mnogo onih koji je odbacuju jer ne može da im posveti vreme dok su druge osobe tu samo radi koristi. Ipak, ona ističe da se do sad navikla na takav život.

“Morate da shvatite koje ljude želite da primite u svoj krug prijatelja”, objašnjava ona. “Ja osećam da sve ljude znam ali da nemam prijatelja. Imam bukvalno tri dobre prijateljice kojima sve mogu da kažem a znam sve žive ljude. Priđem svima i pitam ih kako su i lepo je povezati se sa ljudima ali imam granice i to je važno. Morate pronaći ljude koji vas poštuju, koji žele najbolje za vas a kojima i vi želite najbolje. Zvuči otrcano ali je to zaista teško.”

Sel kaže i da joj je tužno to što društvene mreže sve više zamenjuju prava prijateljstva. “Malo se brinem što je to tako. Mislim da su društvene mreže sjajan način da ostanete povezani, da naučite više o svemu što se dešava izvan vašeg malog sveta ali nekad je to previše informacija”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naravno da je odreagovala: Kako se Selena ponaša kad njen šminker napravi šalu o Biebsu i The Weeekndu?

3 thoughts on “Selena Gomez: Imam samo tri drugarice na celom svetu!

  1. Na kraju će svi biti samo u kućama neće ni izlaziti kako tehnologija napreduje :/

  2. Ja imam puno drugara, ali imam samo 4 prave drugarice. To su u stvari moji životi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.