Pomeramo granice: Famoza snima video intervju sa Jamesom Maslowom iz Big Time Rusha, šaljite nam vaša pitanja!

Moto Famoze je “Sa nama do zvezda” jer od našeg osnivanja odbijamo i pomisao da se stvari nikad neće promeniti u našem regionu i da zvezde nikad neće obratiti pažnju na nas. Zbog toga, danas pomeramo granice i bićemo prvi medij iz regiona koji radi intervju sa jednom mladom američkom zvezdom, glumcem i muzičarom Jamesom Maslowom, najpoznatijem nam po neverovatno uspešnoj seriji i grupi Big Time Rush!

Famoza je i ranije postavljala standarde intervjuima sa mladim zvezdama iz Latinske Amerike (Tini Stoessel, Samuel Nascimento) ili Evrope (Lisa i Lena) ali ovo je prvi put da smo došli do zvezde iz Amerike! Najbolje od svega, ovo će biti video intervju gde je James odgovarati na pitanja koja nam vi pošaljete! Dobro ste čuli, ovo je vaša prilika da ga pitate šta god poželite i budete deo istorije!

Zato, smislite pitanja (najviše pet i to na našem ili engleskom jeziku, kako vam je lakše) i pošaljite nam ih na našu e-mail adresu, [email protected]. Druga varijanta je da pitanja ostavljate na našem Instagramu, odnosno na objavi koju vidite ispod. Ukoliko nam pišete na Instagramu, važno je da uz pitanja napišete i kako se zovete – voleli bismo da James zna kome odgovara na pitanje! Takođe, rok za slanje pitanja je sreda, 8. novembar u 18h! Nakon toga, mi ćemo pregledati pitanja i odabrati ona najbolja. Kako nam je rečeno, James mnogo voli da priča tako da ćemo biti u prilici da mu postavimo možda i 20 pitanja! Budite kreativni – pitajte ga stvari za koje mislite da drugima neće pasti na pamet ili o muzici koju on stvara danas kao solista – biće mu drago da čuje kako vas to interesuje!

Dakle, imate oko 30 sati da smislite pitanja i pošaljete nam ih a ako se pitate zašto je rok relativno kratak, radi se o tome da ćemo intervju verovatno snimati već u petak! Nadamo se da ste uzbuđeni koliko i mi kao i da znate koliko je ovo neverovatna stvar za vas, Famozu pa i čitav region. Zato vas molimo da sve ovo ozbiljno shvatite i pokažete nam da li ste zainteresovani za ovakve stvari! Ako vam se ovo dopadne, uskoro će uslediti razgovori i sa drugim, pravim američkim zvezdama koje volite – James Maslow je neverovatno ime za početak ali bićete vrlo iznenađeni kad vidite do koga smo još došli!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Pomeramo granice: Famoza snima video intervju sa Jamesom Maslowom iz Big Time Rusha, šaljite nam vaša pitanja!

  1. VAU FAMOZO JAMES MASLOW…AKO STE NJEGA USPJELI VALJDA ĆE TE USPJETI MOŽDA NEKE AMERIČKE YOUTUBERE ILI TAYLOR SWIFT SELENU GOMEZ ARIANU GRANE JUSTIN BIBERA .FANTASTIČNO NE MOGU OBJASNITI KOLIKO SAM PONOSNA NA VAS ŠTO STE OVO USPJELI.

  2. BRAVO ZA FAMOZU.AKO SE PITATE ZASTO PISEM SVE VELIKIM SLOVIMA TO RADIM KADA SAM PONOSNA NA NEKOGA A TO STE VI I KADA SAM UZBUĐENA ZBOG NEKE STVARI TAKO DA BRAVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOO.

  3. Super!!!! Baš mi je drago kad čujem ovkve vijesti!! 🙂 Svaki trud se isplati a vise puno trudite 😀

  4. Žao mi je što ovo nisam prije vidjela:(. Ali s druge strane nema veze jer ćete sigurno imati još puno ovakvih prilika.
    P.S. Možete li pokušati doći u kontakt s Cande Molfese? Znam da je teško, ali bila bih vam jako zahvalna.

    1. Pa nije kasno, do 18h mogu pitanja 🙂 Mi ćemo raditi intervju sa američkim zvezdama, Cande smo kontaktirali ranije pa se nije javljala 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.