Harry Styles je prošlost: Kendall Jenner u vezi sa košarkašem kome nisu davane nikakve šanse!

U porodici Kardashian Jenner sve devojke po pravilu su u vezi sa sportistima i muzičarima a Kendall Jenner nastavlja tu tradiciju s obzirom da je njen novi izabranik košarkaš Blake Griffin. Interesantno, njihova veza se desila i pored brojnih pisanja medija kako on nema nikakve šanse.

Blake i Kendall viđali su se mesecima ali je tad rečeno da Kendall nije naročito zainteresovana i da ga u najboljem slučaju vidi kao rezervu. Međutim, stvari su postale ozbiljnije prethodnih nedelja pa makenka sad dolazi na njegove mečeve, kao u subotu kad je pružio odličnu partiju i postigao 30 poena. Interesantno, Kendall uopšte ne navija za njegov tim (Los Anđeles Klipers) nego za najveće rivale – Los Anđeles Lejkerse! Ima li boljeg načina da se potvrdi da je ljubav stvarna?

Samo dva dana ranije Blake je bio na njenoj rođendanskoj žrki a kako prenosi časopis People, njih dvoje su jedno vreme proveli sami. Sem toga, kompletna porodica odobrava ovu vezu a tome se po društvenim mrežama najviše raduju Directioneri s obzirom da je Kendall definitivno odustala od Harryja Stylesa.

statement jersey

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin32) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve su čudniji: Kendall u vezi sa ocem dece njene sestre Kourtney?

3 thoughts on “Harry Styles je prošlost: Kendall Jenner u vezi sa košarkašem kome nisu davane nikakve šanse!

  1. Izvinite sto skrećem sa teme ali da li je jos nekome nestalo ono intense debate(top 50) ili tako ness znm da sam lose napisala?
    Pre mi je stajalo na kraju strane kada sam na telefonu i u denom uglu na računaru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.