Policija čuva Nayeon iz benda TWICE od nemačkog progonitelja!

Od početka pisanja za Famozu imali smo bezbroj situacija u kojima smo pisali kako se vaše omiljene zvezde bore sa psihopatama i progoniteljima koji obično završe iza rešetaka, poput bezbroj psihopata koje su upadale u kuću Taylor Swift ili Mirande Cosgrove, ali tome nikako da se zauvek stane na put, tako da trenutno veliki problem ima i Nayeon, devojka iz benda TWICE.

Menadžment grupe TWICE objavio je lično da Nayeon ima “stranog progonitelja” koji je zapravo Nemac, kako piše Deutsche Welle. Nemac je pokušao u sredu da priđe Nayeon u avionu, a policija ju je odmah zaštitila dodatno tako da se ništa nije dogodilo. Međutim, glavni problem u celoj situaciji je činjenica da je neko uspeo da pronađe informaciju kojim letom će devojke ići od Japana do Južne Koreje i da je informacija procurela na internet, tako da menadžment trenutno istražuje kako je došlo do toga. Progonitelj je kupio kartu za isti let i probao tokom leta da dođe do Nayeon, čak je i vikao na obezbeđenje benda!

Nemac, koji je sudeći po Twitter nalogu 1994. godište, zapravo je tvitovao o čitavom događaju i pričao o tome kako su njegove namere vezane za Nayeon “iskrene” i kako je ne bi povredio: “Menadžeri su me napali bez razloga, samo sam želeo Naeyon da dam svoja ljubavna pisma u miru a onda su dvojica skočila na mene, koji đavo?” napisao je on, kome očigledno nije jasno da menadžeri ne mogu da znaju kakve su njegove namere.

I druge članice benda ovih dana imaju probleme, jer je nepoznata osoba fotografisala šifru Dahyun i postavila je na društvene mreže, a to se dogodilo na aerodromu kada je naletela horda fanova na njih. Jezivo koliko se stvari dogodilo devojkama!

Pročitajte još  TWICE predstavljaju dva potpuno različita spota, "Happy Happy" i "Breakthrough"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/TWICE

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Policija čuva Nayeon iz benda TWICE od nemačkog progonitelja!

  1. Bože! Djevojke ovo stvarno nisu zaslužile, već im je sigurno dovoljno ovo što se dešava sa Minom, A sad ovo, ovo niko ne zaslužuje 😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.