Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

Nakon završetka “Soy Lune”, Disney Latin America već uveliko priprema novu seriju pod nazivom “Bia”, a odavno se spekuliše da će se Tini Stoessel pojavljivati u njoj i to u najmanje 10 epizoda, što samo dodatno privlači publiku! Prvih dana nove godine stiže nam i svež trejler, koji malo bolje dočarava šta nas očekuje!

Kako se navodi, “Bia” je priča o mladim stvaraocima veb sadržaja koji svoj talenat dele u mestu poznatom kao El Fundom, gde stvaraju nova prijateljstva i romanse, dok se suočavaju sa raznim problemima.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

11 thoughts on “Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

  1. Pa serija mi se ne čini nešto zanimljiva. A i već je dosadno gledati te serije pošto sve Latino serije poslije Violette su nalik na nju i čiste su kopije kao i njihove turneje!!!!!

      1. Ne ljutite li se što iskorištavaju Tini za gledanost? Mislim oni rade što moraju, ali sam se nadala da će V-loveri i Lunisti (većina) sad moći mrziti istu seriju 😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.