Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

Nakon završetka “Soy Lune”, Disney Latin America već uveliko priprema novu seriju pod nazivom “Bia”, a odavno se spekuliše da će se Tini Stoessel pojavljivati u njoj i to u najmanje 10 epizoda, što samo dodatno privlači publiku! Prvih dana nove godine stiže nam i svež trejler, koji malo bolje dočarava šta nas očekuje!

Kako se navodi, “Bia” je priča o mladim stvaraocima veb sadržaja koji svoj talenat dele u mestu poznatom kao El Fundom, gde stvaraju nova prijateljstva i romanse, dok se suočavaju sa raznim problemima.

https://youtu.be/FsuM7WPbjOw

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

  1. Pa serija mi se ne čini nešto zanimljiva. A i već je dosadno gledati te serije pošto sve Latino serije poslije Violette su nalik na nju i čiste su kopije kao i njihove turneje!!!!!

      1. Ha-ha 😒 a mi cemo se braniti i postati veci fanklub/fandom cim svi cuju kako Isa pjeeva i kako je Biia suuuper i savrsena imas na youtubeu upisi isa Souza sing i ostati ces paf odnosno woooow

  2. Ne cini mi se bog zna kaj . Glavna glumica nema ono nesto. Ali vidljeti cemo vec

  3. Serija mi se ne ćini losa , ali niti jedna serija ne moze biti kao soy luna (Karol) i violetta(Tini ) one su moji idoli zauvijek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.