Pogledajte kako preslatko igra: Selena Gomez noć provela na koncertu The Weeknda, ponovo obradovala fandom!

Selena Gomez u ponedeljak je u jednom intervjuu rekla kako obožava da ide na The Weekndove koncerte jer tamo može da se pojavi u opuštenom izdanju i igra celu noć, bez potrebe da se licka jer zna da ona neće biti na sceni. Samo dan kasnije, ona je to i potvrdila!

Sel se na koncertu pojavila izgledajući kao devojčica u ovom preslatkom izdanju a tokom večeri bezbroj puta je snimljena kako igra i njiše se u ritmu pesama svog dečka! Kako to uvek biva, Selenatora ima svuda i uvek uspevaju da je nanjuše pa su mnogi imali prilike da je upoznaju i naprave fotku sa njom. Kao i uvek, takve stvari za Sel ne predstavljaju nikakav napor!

Nakon šoua, Sel je do dugo u noć ostala u gradu a u jednom restoranu je u dva ujutru imala i snimanje, koje je po svemu sudeći bilo totalno neplanirano. Čini se da Selena ima više energije nego ikad!

 

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Prevaranti ih vole: Justin Bieber i Katy Perry ostali bez skoro po tri miliona pratilaca na Twitteru!

One thought on “Pogledajte kako preslatko igra: Selena Gomez noć provela na koncertu The Weeknda, ponovo obradovala fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.