Glasine su bile tačne: Selena Gomez bila gošća na The Weekndovom koncertu! (video)

Selenatori još uvek tuguju što je Selena Gomez morala da otkaže svoju “Revival” turneju pre dolaska u Evropu ali fandom u Holandiji dobio je malu utehu s obzirom da se ona pojavila na koncertu svog dečka The Weekenda.

The Weeknd je imao nastup prošle večeri u Amsterdamu a Sel je na svom Instagram Storyju objavila jednu fotkicu, čisto da znamo da je bila tamo. Selena je naravno bila u posebno izdvojenoj zoni pa je ovde vidimo kako sedi sa nogama podignutim u vazduh i gleda direktno na binu a kojoj baš i nije tako blizu.

Sel je kasnije spažena kako odlazi u društvu obezbeđenja a ostaje pitanje da li će ona ostati sa njim i narednih dana s obzirom da je sledeći nastup Abela u Cirihu, Švajcarska u nedelju. Da i ne pominjemo posebno, The Weeknd ne dolazi na Balkan pa čak ni u Mađarsku ili Austriju već obilazi samo grupicu najbogatijih zemalja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Rođendanski poklon: "Revival" samo u Srbiji i Hrvatskoj košta 280 dinara/17 kuna!

3 thoughts on “Glasine su bile tačne: Selena Gomez bila gošća na The Weekndovom koncertu! (video)

  1. Bez veze je sto mnoge zvijezde izbjegavaju sada i Austriju i Madjarsku koje su poprilicno bogate zemlje.Ocito je Sel jako zaljubljena i srecna sa Abelom sto mi je vrlo drago cuti ♥.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.