Pogledaj zvanični trejler za film koji nam može dovesti Biebsa!

tm

O filmu “The Most Boy in the World” već smo pisali ali ovo ostvarenje u kome glavnu ulogu ima vatreni Belieber Boris Mitrović ima za jedan od ciljeva da dođe do Justina i inspiriše ga da poseti makar Srbiju i Hrvatsku na svojoj predstojećoj turneji!

Premijera ovog ostvarenja koje se očekuje narednih meseci biće pravi spektakl i ujedno i najznačajniji događaj koji je ikad organizovan ne samo za Beliebere već i sve naše fandome. Famoza će vam ekskluzivno otkrivati sve nove informacije o filmu za koji smo uvereni kako će sve promeniti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Pogledaj zvanični trejler za film koji nam može dovesti Biebsa!

  1. Nadam se da ce posle njega nagrnuti svi…ja njega bas i ne volim,kao ni Arianu(SORRY BILIEBERI I ARINATORI) ali ako dodje,docice skoro svi <3 Mislim ako dodje Justin,koji je jako popularan,mada meni ne(OPET SORRY) stvarno bi mogao SVE da dovede!!! <3 Nadam se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.