Pogledaj zvanični trejler za film koji nam može dovesti Biebsa!

tm

O filmu “The Most Boy in the World” već smo pisali ali ovo ostvarenje u kome glavnu ulogu ima vatreni Belieber Boris Mitrović ima za jedan od ciljeva da dođe do Justina i inspiriše ga da poseti makar Srbiju i Hrvatsku na svojoj predstojećoj turneji!

Premijera ovog ostvarenja koje se očekuje narednih meseci biće pravi spektakl i ujedno i najznačajniji događaj koji je ikad organizovan ne samo za Beliebere već i sve naše fandome. Famoza će vam ekskluzivno otkrivati sve nove informacije o filmu za koji smo uvereni kako će sve promeniti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Ne želi da razočara fandom: Biebs je preumoran ali neće odustati od turneje!

2 thoughts on “Pogledaj zvanični trejler za film koji nam može dovesti Biebsa!

  1. Nadam se da ce posle njega nagrnuti svi…ja njega bas i ne volim,kao ni Arianu(SORRY BILIEBERI I ARINATORI) ali ako dodje,docice skoro svi <3 Mislim ako dodje Justin,koji je jako popularan,mada meni ne(OPET SORRY) stvarno bi mogao SVE da dovede!!! <3 Nadam se…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.