Famoza analiza: Kakve su sad šanse za dolazak svakog izvođača s naše ankete? (2.deo)

people_hands_concert_music_crowd_hd-wallpaper-77639

Dok čekamo da organizator pažljivo pogleda rezultate ankete a mi zatim popričamo s njim, potrudili smo da sami analiziramo rezultate vašeg glasanja i procenimo ko ima koliko šanse da nas poseti!

Kako je na listi za glasanje bilo 26 imena, mi smo ovu analizu podelili na dva dela, pa ćemo ovde obraditi 13 izvođača koji su prikupili najviše glasova. Napominjemo da mi nismo organizatori pa da samo možemo da da iznesemo našu procenu situacije na osnovu informacija koje mi imamo! Analizu ostalih 13 izvođača pogledajte ovde

Little Mix (pozicija broj 13, 1154 glasa, svega par desetine nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 5000-6000
Naše mišljenje: Little Mix već duže vreme samo dobijaju na popularnosti a svaki njihov album bolji je od onog prethodnog. Verujemo kako bi na njihovom koncertu bilo i mnogo članova drugih fandoma jer su zaista u pitanju velike mlade zvezde. Najveći problem je međutim što one totalno kuliraju ovaj deo sveta – svi nastupi za sad su im vezani za Britaniju i Ameriku. Ne plašite nas se devojke!

Ed Sheeran (pozicija broj 12, 1322 glasa, svega par desetina nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 10.000+
Naše mišljenje: Iako je vrlo mlad, Ed Sheeran izaziva veliku pažnju i starijih devojaka a takva situacija je i kod nas. Ed redovno puni čitave stadione i neverovatno je tražen – zbog toga mu je i cena sigurno vrlo visoka. On je već ove godine obišao nekoliko zemalja Evrope pa će sledeća prilika da nas poseti biti tek nakon što objavi svoj sledeći album.

Rihanna (pozicija broj 11, 1379 glasova, svega par nevažeće)
Popularnost izvođača u regiona: null null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 15.000+
Naše mišljenje: Po rečima našeg organizatora, Rihanna je jedna od par zvezda koja bi sigurno privukla ogroman broj ljudi. RiRi je zato sigurna meta svaki put kad krene na turneju bez obzira što je neverovatno skupa.

Martina Stoessel (pozicija broj 10, 1397 glasova, svega nekoliko desetina nevažećih)
Popularnost izvođača u regionu: null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 5000-6000
Naše mišljenje: Martina će verovatno sledeće godine krenuti na svoju prvu solo turneju a za očekivati je da njeni nastupi ne budu preskupi. Takođe, kako će se Violetta u Srbiji konačno prikazivati na TV kanalu koji je dostupan svima, za očekivati je da njena popularnost dodatno poraste. Možda će upravo Martinin koncert biti prvi veliki koncert mlade zvezde posle više od 5-6 godina!

Anahi (pozicija broj 9, 1679 glasova, više od polovine nevažeće!)
Popularnost izvođača u regionu: null null
Cena izvođača: Dodaj.rs
Potrebna publika: 3000-4000
Naše mišljenje: Posle debakla prethodnog koncerta Anahi u Srbiji, koncertni organizatori smatraju da Anahi više ne može da privuče dovoljno publike iako njen dolazak ne košta mnogo. Rezultat na koncertnoj anketi takođe nije bio sjajan, pogotov što smo otkrili da je više od polovine glasova došlo iz Brazila.

5 Seconds of Summer (pozicija broj 8, 1690 glasova, par desetina nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 7000-8000
Naše mišljenje: Mladi Australijanci prilično su popularni kod nas, o čemu i svedoči osma pozicija koju su osvojili. Kao što smo već pričali, naš koncertni organizator smatra ih vrlo interesantnim i relativno jeftinim. 5SOS krajem oktobra izdaju svoj novi album a nakon toga, za očekivati je da opet krenu na turneju. Nama se čini da organizator neće propustiti priliku da se raspita o njima!

Demi Lovato (pozicija broj 7, 1850 glasova, par desetina nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 10.000+
Naše mišljenje: Godinama unazad, Demi Lovato spada među pet najpopularnijih mladih izvođača na svetu a takav status uživa i u našem regionu! Demi važi za prilično skupe zvezde i našim organizatorima trenutno se čini da je možda za taj novac bolje pozvati recimo Selenu Gomez. Demi nažalost retko drži koncerte u Evropi ali možda sve bude drugačije nakon što objavi svoj već najavljeni album! Šanse za dolazak Demi naglo bi porasla ukoliko bi pre nje uspešan koncert održala neka druga mlada zvezda.

Dulce Maria (pozicija broj 6, 2007 glasova, više od 1200 nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null
Cena izvođača: Dodaj.rs
Potrebna publika: 3000-4000
Naše mišljenje: Situacija je ista kao sa Anahi, s tom razlikom što je Dulce Maria dobila još veći broj lažnih glasova iz Brazila! Organizator je uveren kako je njena popularnost nakon raspada RBD vrlo niska na ovim prostorima ali kako i pevačica ne traži mnogo novca, ne bismo isključili njen dolazak.

Pročitajte još  "Najeksperimentalnije" izdanje do sada: Taylor Swift naporno radi na novom albumu!

Taylor Swift (pozicija broj 5, 2073 glasa, par desetina nevažećih)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 15.000+
Naše mišljenje: Swiftieji mogu biti ponosni na činjenicu da je Taylor Swift danas najpopularniji ženski izvođač na svetu ali isto tako, to je čini i neverovatno skupom, zbog čega njeno dovođenje predstavlja promašaj ukoliko se koncertni prostor ne ispuni do kraja! Nažalost, tokom ove turneje Tay je ponovo zapostavila Evropu i ne možemo je očekivati pre nego što objavi novi album. Čak i tad, ostaje nam samo da se nadamo kako će se setiti da u Evropi postoje još neke zemlje sem Nemačke i Britanije. 2073 prikupljena glasa nije baš mnogo ali treba reći da Tay ima veliku popularnost i među starijom publikom.

Ariana Grande (pozicija broj 4, 2499 glasova, par desetina nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rsDodaj.rs
Potrebna publika: 10.000
Naše mišljenje: Sjajan plasman Ariane Grande najbolja je potvrda činjenice da njena popularnost naglo raste u prethodnih godinu dana. Pevačica je često i u našim medijima pa nema sumnje da postaje poznata i među starijom publikom. Nažalost, Ari je na proleće već bila u Evropi tako da njen povratak i novu šansu da je vidimo ne možemo očekivati pre nego što objavi novi album i krene na novu turneju, verovatno tokom 2016. godine.

Selena Gomez (pozicija broj 3, 2995 glasova, par desetina nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 10.000+
Naše mišljenje: Kao što smo već pisali, naš koncertni organizator smatra da Selena ima veliku publiku ovde i da bi ona mogla biti prva velika zvezda koja će nas posetiti. Sjajno treće mesto na našoj anketi i skoro 3.000 prikupljenih glasova predstavljaju potvrdu toga, pogotovu što je Sel mnogo jeftinija od Biebsa i 1D koji su jedini ispred nje.

Justin Bieber (pozicija broj 2, 3595 glasova, oko 200-300 nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 15000+
Naše mišljenje: Najpopularniji pevač na svetu ima status boga u našem regionu a organizator je već pokušao da ga dovede na prethodnoj turneji i to za neverovatnih 800.000 dolara! Organizator je dakle svestan popularnosti i Biebsa i svaki put kad on gostuje u ovom delu sveta, pokušaće da ga dovede. Sledeća prilika pojaviće se uskoro jer Biebs planira novi album za jesen!

One Direction (pozicija broj 1, 4660 glasova, oko 200-300 nevažeće)
Popularnost izvođača u regionu: null null null null null
Cena izvođača: Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs Dodaj.rs
Potrebna publika: 15.000+ (pod uslovom da nije stadionska turneja, inače 30.000+)
Naše mišljenje: Najpopularniji bend sveta ujedno je i jedan od najskupljih, a momci su toliko traženi da je teško pronaći i slobodan termin. Ipak, prvo mesto na našoj anketi znak je da Directiorima ne pada na pamet da odustaju a to će obradovati i organizatora koji nam je ranije poručio da mu je 1D uvek na pameti, pogotovu ako momci ne budu išli na novu stadionsku turneju sledeće godine.

I to je to, kompletan pregled svih 26 izvođača koji su bili deo naše koncertne ankete. Naša iskrena želja jeste da bilo ko od njih poseti ovaj region u bližoj budućnosti jer kao što ponavljamo, dolazak i uspešan koncert bilo kojeg izvođača otvorio bi prostor svima. Anketa se već nalazi u rukama našeg prijatelja koncertnog organizatora a nadamo se kako ćemo već sledeće nedelje biti u prilici da o tome i popričamo s njim. Važno nam je da znate da smo apsolutno na vašoj strani i da smatramo kako je velika nepravda što ste toliko ignorisani. Sigurni smo da dolazi dan kad ćemo pokazati da je sve to bila velika greška!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

29 thoughts on “Famoza analiza: Kakve su sad šanse za dolazak svakog izvođača s naše ankete? (2.deo)

 1. Mi Arianatori cemo u utorak u pet sati u centru NSa pokazati koliko zelimo njen koncert,ako zelis i ti da budes deo toga dodji u utorak z pet sati kod meka. BTW Selena je takodje savrsena moraju nam obe doci

  1. Opusteno Anahi ce doci pre svih izvodjaca na ovoj anketi 😀 mogu 1D, selena itd da imaju 5000 glasova al Anahi je stalo do svojih fanova i doci ce i 5 da nas ima :3

   1. Okej, realno je da nece doci jer joj je popularnost opala jos vise u odnosu na decembar 2010. Ostaje nam da obavimo isti posao kao tada i eto nas u Domu Sindikata ponovo, samo ovog puta bez balkona ?

    1. Naravno da je u decembru 2010. imala 1000 ljudi kad je bila 2 puta u godini dana! Ali u martu nas je bilo između 3000-5000, i to je super brojka, ne vidim tu nikakav "debakl"! 😉

  1. Da. Pokušaćemo da od njega saznamo što više informacija mada ne znamo koliko novih stvari može da nam kaže s obzirom da smo već pričali pre mesec dana.

 2. Naravno da joj je opala popularnost kad nije nista radila 5 godina ili koliko vec nebitno….Sad sve zavisi od novog albuma 🙂

 3. Ja sam mislila da krece 25 avgusta ,ali nije se prikazala???.Ja sam cula da ce se prikazivati na Disney 1 septembra ali nisam 100% sigurna.Sigurno ce biti najava na Disney ,kao sto je bila za Violettu 2!??

 4. Izvinite, @Famoza.net procitala sam na vasem sajtu da su velike sanse da R5 dodje sledece godine! Prilicno sam sigurna 80 %,pa ako biste mogli da pravite njihove majice ili tako nesto. Hvala vam mnogo na podrsci!!! Sjajni ste

  Veliki pozdrav Famoza redakciji <3 <3 <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.