Počinjemo: Osvojite CD-ove Lana Del Rey i Selene Gomez ovog vikenda!

IMG_1380

Nakon pauze od nedelju dana nastavljamo da vam poklanjamo najnovije CD-ove mladih muzičkih zvezda a prve na redu ovog vikenda su Lana Del Rey i Selena Gomez!

Pravila su prilično jednostavna: Danas u periodu od 12h do 20h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu u tekstovima koje objavimo. Oba pojma treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije.

U nedelju delimo i drugi disk – “Revival” Selene Gomez a za njega će pravila biti nešto drugačija pošto neće biti neophodno samo da pronađete skrivene pojmove već i da ih objasnite! Na taj način, osim brzine i snalažljivosti i znanje će postati važan faktor!

Šta sve delimo ovog meseca i po kom rasporedu, pogledajte ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Apsolutna kraljica: Selena Gomez je zvanično najveća internet zvezda!

6 thoughts on “Počinjemo: Osvojite CD-ove Lana Del Rey i Selene Gomez ovog vikenda!

  1. Famozo,zainteresovana sam za osvanje CD-a Selene Gomez sutra,kao i Biebsovog Purpose-a…Imam samo jedno pitanje.Da li se mail salje iskljucivo sa hotmaila i outlooka,ili se moze poslati sa Google-ovog Gmaila?Hvala unapred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.