Počinjemo: Osvojite CD-ove Lana Del Rey i Selene Gomez ovog vikenda!

IMG_1380

Nakon pauze od nedelju dana nastavljamo da vam poklanjamo najnovije CD-ove mladih muzičkih zvezda a prve na redu ovog vikenda su Lana Del Rey i Selena Gomez!

Pravila su prilično jednostavna: Danas u periodu od 12h do 20h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu u tekstovima koje objavimo. Oba pojma treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije.

U nedelju delimo i drugi disk – “Revival” Selene Gomez a za njega će pravila biti nešto drugačija pošto neće biti neophodno samo da pronađete skrivene pojmove već i da ih objasnite! Na taj način, osim brzine i snalažljivosti i znanje će postati važan faktor!

Šta sve delimo ovog meseca i po kom rasporedu, pogledajte ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Belieberi obaraju rekord na Instagramu i poručuju: Hoćemo "Jelenu"!

6 thoughts on “Počinjemo: Osvojite CD-ove Lana Del Rey i Selene Gomez ovog vikenda!

  1. Famozo,zainteresovana sam za osvanje CD-a Selene Gomez sutra,kao i Biebsovog Purpose-a…Imam samo jedno pitanje.Da li se mail salje iskljucivo sa hotmaila i outlooka,ili se moze poslati sa Google-ovog Gmaila?Hvala unapred.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.