Spremni? Osvojte najnovije CDove Alessie Care i Selene Gomez ovog vikenda, počinjemo odmah!

maxresdefault

Kao i u prethodne dve nedelje, na Famozi i ovog vikenda imate priliku da osvojite najnovije muzičke CDove mladih zvezda a ove subote i nedelje na redu su Alessia Cara i Selena Gomez.

Pravila su prilično jednostavna: Danas u periodu od 12h do 20h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Alessiu u tekstovima koje objavimo. Oba pojma treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Alessia CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije.

U nedelju delimo i poslednji disk ovog meseca – “Revival” Selene Gomez a za njega će pravila biti nešto drugačija pošto neće biti neophodno samo da pronađete skrivene pojmove već i da ih objasnite! Na taj način, osim brzine i snalažljivosti i znanje će postati važan faktor!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Mnogo nedostaješ Christina": Sel, Demi, Ari, Kesha, Nick se oprostili od svoje drugarice

11 thoughts on “Spremni? Osvojte najnovije CDove Alessie Care i Selene Gomez ovog vikenda, počinjemo odmah!

  1. Glupo je ovo za Selenu. Neko moze da objasni vise, a neko manje… Nije jednako za sve. I plus teze je Seleninim fanovima da osvoje CD nego ostalima. Mislim da nije pravilno mozda bi trebalo da jos jednom razmislite.

  2. Ok. Da li postoji neki minimum za objasnjavanje i da li ce to biti neki poznatiji pojmovi ili nesto sto retko ko zna?

    1. Mislimo da neće biti baš suludo nepoznatih pojmova. Ideja i jeste da što jednostavnije objasnite. Ako reč bude recimo Mandy, dovoljno je da napišete Mandy – Selenina mama.

  3. Sviđa mi se ideja, ali veoma veoma mi je zao sto to ne vazi i za BiH, Hrvatsku, Crnu Goru, Makednoniju… 🙁

  4. Srećno svima!

    Bas je zanimljivo to za Selenu, mislim da ce sutra biti rekord tačnih odgovora!!! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.