Osnivač HYBE-a otkriva: Plan da se BTS okupe 2025. godine još uvek nije zacrtan!

Bang Si-hyuk, osnivač BTS kompanije HYBE, pojavio se na Gwanhun Forumu, čiji je domaćin bio Gwanhun Club, udruženje starijih novinara u Koreji. Tokom svog boravka tamo, on je govorio o planovima kompanije za BTS nakon završetka njihovog obaveznog vojnog roka, i otkrio da prethodno najavljeni plan da se momci okupe 2025. godine još uvek nije zacrtan.

„Rekli smo da se ‘nadamo’ da će članovi moći da nastave sa radom 2025. godine, a ne da ‘hoće’. BTS i kompanija će raditi na tome, ali to ne znači da možemo da ciljamo datum 2025“, rekao je Bang. Takođe, otkrio je da BTS tek treba da obnove ugovor sa agencijom, iako on tvrdi da je kompaniji „još uvek ostalo vremena“ do isteka ugovora sa bendom: “Razgovaraćemo o tome u roku i verujem da će biti ispravno da o tome razgovaramo nakon što se diskusija završi“, dodao je on.

Pored toga, Bang se dotakao i toga kada će ostali članovi započeti služenje vojnog roka: „Rasporedi prijavljivanja su privatne informacije, tako da ne mogu ovde da govorim o tome. Ali mi ćemo otkriti datume po redosledu transparentno kada njihovi rasporedi budu potvrđeni.“

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Ovo je njihov recept: BTS su ovako naučili engleski!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.