Pete Davidson izbacio dva Arianatora sa svog nastupa!

Pete Davidson je nedavno doživeo neprijatnost koju su mu priredila dva studenta na jednom univerzitetu u Kaliforniji, da je komičar bio toliko iznerviran da je naredio da dvojica momka iz publike napuste njegov šou, a ispostavilo se da su oni ujedno i Arianatori koji su želeli da mu poruče da on uopšte nema smešne šale!

Saturday Night Live je sa jednim univerzitetom organizovao poseban šou za studente u čijem programu je učestovao i Pete, dok je jedan od studenata imao priliku da osvoji kartu za prvi red na njegovom nastupu i to je iskoristio izazvaši ne tako prijatnu situaciju za komičara. Student po imenu Ivan Martinez je odlučio da se istakne u prvim redovima tako što se pojavio sa majicom na kojoj ima lik Peteove sad već bivše verenice, Ariane Grande, a onda se nije nasmejao ni na jednu komičarevu šalu.

“Napravio je šalu na račun zlostavljanja dece, to mi uopšte nije bilo smešno. Stalno je pitao zašto sam ozbiljan i da li imam nešto da kažem,” započeo je student. “Onda me je nazvao “šupkom” i moj dečko je ustao da me brani rekavši da je ovo studentska emisija koju sponzorišu studenti, na šta mu je Pete odgovorio da je to njegova emisija i da smo nas dvojica izbačeni,” zaključio je Ivan. Izbačeni studenti kažu da ih je publika nakon izbacivanja vređala.

Pročitajte još  Tužna vest: Pete Davidson i Phoebe Dynevor raskinuli!

Ipak, Ivan kaže da nije imao nameru da isprovocira Petea ni na bilo koji način, kao i da je majicu nosio jer je bio veoma uzbuđen zbog izlaska Arinog albuma “Thank U, Next”. Izbačeni studenti su želeli javno izvinjenje od Petea i ostalih studenata zbog svega i kažu da je ovo bilo poniženje za njih. Ostali studenti su im nešto kasnije ponudili mesta u drugom redu teatra, ali su Ivan i njegov dečko to odbili.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Latest posts by Milica Jovanović (see all)

Pročitajte još  Pete Davidson o Ariani Grande: Napravila mi je problem!

2 thoughts on “Pete Davidson izbacio dva Arianatora sa svog nastupa!

  1. Ima i video na YT da je izbacio nekog ko se šalio na račun Mac-ove smrti…to je Pete shvatio kao uvredu i povredilo ga je pa ih je izbacio ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.