Pete Davidson izbacio dva Arianatora sa svog nastupa!

Pete Davidson je nedavno doživeo neprijatnost koju su mu priredila dva studenta na jednom univerzitetu u Kaliforniji, da je komičar bio toliko iznerviran da je naredio da dvojica momka iz publike napuste njegov šou, a ispostavilo se da su oni ujedno i Arianatori koji su želeli da mu poruče da on uopšte nema smešne šale!

Saturday Night Live je sa jednim univerzitetom organizovao poseban šou za studente u čijem programu je učestovao i Pete, dok je jedan od studenata imao priliku da osvoji kartu za prvi red na njegovom nastupu i to je iskoristio izazvaši ne tako prijatnu situaciju za komičara. Student po imenu Ivan Martinez je odlučio da se istakne u prvim redovima tako što se pojavio sa majicom na kojoj ima lik Peteove sad već bivše verenice, Ariane Grande, a onda se nije nasmejao ni na jednu komičarevu šalu.

“Napravio je šalu na račun zlostavljanja dece, to mi uopšte nije bilo smešno. Stalno je pitao zašto sam ozbiljan i da li imam nešto da kažem,” započeo je student. “Onda me je nazvao “šupkom” i moj dečko je ustao da me brani rekavši da je ovo studentska emisija koju sponzorišu studenti, na šta mu je Pete odgovorio da je to njegova emisija i da smo nas dvojica izbačeni,” zaključio je Ivan. Izbačeni studenti kažu da ih je publika nakon izbacivanja vređala.

Pročitajte još  Kako Pete podnosi što ga je Ariana ostavila?

Ipak, Ivan kaže da nije imao nameru da isprovocira Petea ni na bilo koji način, kao i da je majicu nosio jer je bio veoma uzbuđen zbog izlaska Arinog albuma “Thank U, Next”. Izbačeni studenti su želeli javno izvinjenje od Petea i ostalih studenata zbog svega i kažu da je ovo bilo poniženje za njih. Ostali studenti su im nešto kasnije ponudili mesta u drugom redu teatra, ali su Ivan i njegov dečko to odbili.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Pete Davidson izbacio dva Arianatora sa svog nastupa!

  1. Ima i video na YT da je izbacio nekog ko se šalio na račun Mac-ove smrti…to je Pete shvatio kao uvredu i povredilo ga je pa ih je izbacio ❤️

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.