Posledice trudnoće: Perrie Edwards podelila svoj strah od gubitka kose nakon rođenja sina!

Članica popularne grupe Little Mix, Perrie Edwards, podelila je zabrinutost sa svojim fanovima nakon što je primetila nešto na svojoj kosi. Naime, pevačica, koja je na svet donela svog sina Axela u avgustu prošle godine, u strahu je od gubitka kose, kada je uočila izrasline na vrhu čela. Odmah zatim, otišla je na Instagram da potraži savete od svojih pratilaca.  

Perrie je objasnila da je primetila pojavu bebi dlačica – kosa koja raste između čela i ivice glave. “Dakle, da li će sve ovo ispasti, ili će rasti? Ne razumem šta je to”, upitala je pevačica. Prečešljavajući kraće pramenove prstima, dodala je: „Šta je ovo? Bukvalno mi se provlači kroz kosu. Ne ljudi, da li je ovo neka šala? Mislim, blagoslovena sam što mi kosa nije opala, ali šta je to?” Ova mlada zvezda je zamolila svoje pratioce da odgovore svojim savetima kakva je kosa i da li će opasti.

Uobičajeno je da žene dožive gubitak kose nakon trudnoće kada se njihov estrogen vrati u normalu. To onda može značiti da kosa ponovo raste u narednim mesecima, a ove kraće dlake su često vidljive.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Hoće li je pogledati u oči? Zayn i Perrie Edwards nastupaju istog dana na istom mestu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.