Padaće rekordi: BTS i Halsey predstavili svoj zajednički spot!

Ovaj vikend je sjajan za BTS Army koji od petka preslušava novi album svoje omiljene grupe (par primeraka stiže i u našu prodavnicu!) a momci su predstavili i već najavljeni spot sa Halsey i to za numeru “Boy With Luv” koja ujedno predstavlja i prvi singl i nadu da će on postići uspeh u Americi.

Treba li to reći, i ovaj spot je vizuelni spektakl prepun jakih boja a momke vidimo kako igraju kao nikad do sad, samo menjajući mesto i doba dana, a Halsey je tu da im se povremeno pridruži. Ova pesma je tipičan BTS koji biste mogli prepoznati na kilometar, a istovremeno pesma zvući sveže i kao početak nove ere.

Šta misli fandom o svemu? Preko 80 miliona pregleda je ludački velika brojka za pesmu koja je objavljena u petak, pa je samo pitanje trenutka kad ćemo saznati koji su sve rekordi oboreni! Pesma inače sjajno stoji u Srbiji i trenutno je 14. u trendovima, što pokazuje da ima nade za nas. Hvala BTS Army, primećujemo ovo i radićemo sa vama sve što možemo da ih vidimo što pre!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim medijima: BTS vlada, najbolji plasman Demi Lovato u poslednjih par godina!

One thought on “Padaće rekordi: BTS i Halsey predstavili svoj zajednički spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.