Ariani Grande će se pridružiti legendarni bend na Coachelli?!

Ostalo je još malo vremena do početka jednog od najvatrenijih vikenda u Kaliforniji kada će početi festival Coachella koji će i ove godine okupiti veliki broj najpopularnijih izvođača sveta, među kojima će se naći BLACKPINK, Billie Eilish, DJ Snake… i naravno Ariana Grande za koju se šuška da neće biti sama u toku nastupa, a sada imamo dokaze za to!

Naime, pojavile su se priče i dokazi da će se Ari na sceni ovog velikog festivala pridružiti članovi nekada izuzetno popularne muške grupe NSYNC koju su činili Joey Fatone, Lance Bass, Chris Kirkpatrick, JC Chasez i Justin Timberlake za kojeg se navodi da se jedini neće pojaviti na ovom velikom okupljanju. Čitava priča o ovom okupljanju na Arianinom nastupu započela je kada je pevačica na svom Instagram profilu podelila stari snimak sa koncerta ove grupe gde možemo videti malu Ari u publici!

Nešto kasnije, pevačica je okačila još jedan snimak na svoj profil, gde je možemo videti kako peva i igra uz pesmu “Tearin’ Up My Heart” koju su baš NSYNC snimili! Da sve bude još bolje, Ari je u opisu videa napisala “Najbolji lek, ’90-te dušo”. Moraćemo još malo da sačekamo da li su ove teorije tačne, a ako ste u mogućnosti pogledajte Arianin nastup u ponedeljak u 7.35h po našem vremenu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana odgovorila spisateljici koja joj je rekla da je ona nula u odnosu na Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.