Ovako zvuči rok: Jorge Blanco objavio “Risky Business”, ne možemo da prestanemo da ga slušamo!

Jorge Blanco ispunio je obećanje pa je njegov prvi solo singl “Risky Business” od danas dostupan širom sveta a reakciju su apsolutno fenomenalne s obzirom da nam je on ponudio pesmu koja zvuči fenomenalno!

“Risky Business” prava rok numera sa elementima fank zvuka i jako podseća na stari rok iz sedamdesetih godina prošlog veka! Ovo je ujedno i pesma koja dozvoljava Jorgeu da pokaže sve kvalitete svog vokala, s obzirom da pesme peva visokim glasom a deo gotovo urlajući u mikrofon. Ovde emocije toliko izbijaju i sve je toliko drugačije od svega što rade druge mlade zvezde da se nadamo kako će pesma zaista biti veliki hit!

Jako ohrabrujete što je pesma već stigla do drugog mesta među Twitter trendovima u Meksiku, osmog u Argentini, devetog u Kolumbiji, prvo u Austriji i sveukupno gledano, 15. na svetu! Pojačajte zvučnike i uživajte!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco: Moj cilj je da ljudi zaborave na probleme dok slušaju moju muziku!

7 thoughts on “Ovako zvuči rok: Jorge Blanco objavio “Risky Business”, ne možemo da prestanemo da ga slušamo!

  1. 1. slusanje: nije losa…
    2. slusanje: ipak je kul
    3. slusanje: bfabsfbhihgsggsr savrseeeenaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.