Imate li dovoljan broj godina? Deo Directionera neće biti pušten u bioskop da gleda film Harryja Stylesa!

Directioneri su bili veoma srećni zbog saznanja da je Harry Styles dobio ulogu i filmu “Dunkirk” koji je baziran na Drugom svetskom ratu ali zbog nasilnih scena, u bioskop neće moći da uđu svi već samo oni koji imaju dovoljan broj godina.

Ovaj film imaće oznaku PG-13 što znači da mogu da ga gledaju samo koje imaju makar 13 godina, makar kad je reč o Americi. U Evropi, ova granica verovatno će biti spuštena na 12 godina. Iako verujemo da je ogromna većina Directionera već u tinejdžerskim godinama, sve ovo svakako nema puno veze sa nama jer koliko znamo, ovakve kontrole i ne postoje u našim uslovima već je sve prepušteno roditeljima.

Dunkirk će inače početi da se prikazuju u Americi od petka, 21. jula što bi trebalo da znači da će u našim bioskopima biti dan ranije. Kako se čini, Harry je dobio značajnu ulogu iako to u početku nije bilo planirano. Međutim, on je toliko oduševio režisera Christophera Nolana da je on odlučio da mu ukaže veću šansu!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Imaju li oni sluha? Britanci stavili po dva albuma Jusa i 1D među 20 najgorih svih vremena!

9 thoughts on “Imate li dovoljan broj godina? Deo Directionera neće biti pušten u bioskop da gleda film Harryja Stylesa!

  1. Do 21. jula ću imati 13 tako da i po Americi i Evropi ću moći da gledam film ? ali nisam puno zainteresovana ali eto ?

  2. Jedva cekam,idem sigurno da gledam film… Imam 16 godina tako da i da ima kontrola mogu ici

  3. Imam dovoljno svakako, mada ne verujem da ću ići da gledam ovaj film u bioskopima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.