Imate li dovoljan broj godina? Deo Directionera neće biti pušten u bioskop da gleda film Harryja Stylesa!

Directioneri su bili veoma srećni zbog saznanja da je Harry Styles dobio ulogu i filmu “Dunkirk” koji je baziran na Drugom svetskom ratu ali zbog nasilnih scena, u bioskop neće moći da uđu svi već samo oni koji imaju dovoljan broj godina.

Ovaj film imaće oznaku PG-13 što znači da mogu da ga gledaju samo koje imaju makar 13 godina, makar kad je reč o Americi. U Evropi, ova granica verovatno će biti spuštena na 12 godina. Iako verujemo da je ogromna većina Directionera već u tinejdžerskim godinama, sve ovo svakako nema puno veze sa nama jer koliko znamo, ovakve kontrole i ne postoje u našim uslovima već je sve prepušteno roditeljima.

Dunkirk će inače početi da se prikazuju u Americi od petka, 21. jula što bi trebalo da znači da će u našim bioskopima biti dan ranije. Kako se čini, Harry je dobio značajnu ulogu iako to u početku nije bilo planirano. Međutim, on je toliko oduševio režisera Christophera Nolana da je on odlučio da mu ukaže veću šansu!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Blamiranje: Niall Horan se baš ne snalazi na društvenim mrežama!

9 thoughts on “Imate li dovoljan broj godina? Deo Directionera neće biti pušten u bioskop da gleda film Harryja Stylesa!

  1. Do 21. jula ću imati 13 tako da i po Americi i Evropi ću moći da gledam film ? ali nisam puno zainteresovana ali eto ?

  2. Jedva cekam,idem sigurno da gledam film… Imam 16 godina tako da i da ima kontrola mogu ici

  3. Imam dovoljno svakako, mada ne verujem da ću ići da gledam ovaj film u bioskopima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.