Savršeno je! Ova “Thank U, Next” jakna je san svakog Arianatora!

Od danas, na vrhu spiska želja svakog Arianatora na svetu je ista stvar – teksas jakna sa motivima pesme “Thank U, Next”. Zapravo, ovo izgleda toliko savršeno da nam se čini kako joj ne bi odolela nijedna mlada devojka. Ipak, kako je ovo unikatni primerak, fandom daje sve od sebe da se ona nađe na Ariani!

Sve što vidite na ovoj jakni urađeno je ručno i delo je mladog umetnika Ciana Halliwella koji se nada da će ga Ari primetiti. “Završio sam ručno crtanje ove Levi’s jakne sa Swarovski kristalima. Molim vas tagujte nju i njen tim, voleo bih da ona ovo primeti. Nikad toliko nisam radio na jednom delu, radio sam ovo mesec dana i nadam se da se svima sviđa.”

Fandom se nadao da će Ari primetiti ovo i da će je možda kupiti i nositi na turneji, ali nažalost, to neće biti slučaj! I pre nego što je Ari postala svesna šta se događa, Cian je objavio da je janu prodao za manje od 24 časa i to za oko 1200 evra! Možda deluje skupo, ali je totalno savršeno! Ipak, pitanje je da li će je nova vlasnica ikad nositi, jer pre deluje da će je negde izložiti, kao umetničko delo! Možda bi Ari mogla da dobije inspiraciju da uradi ovakvu kolekciju?

Pročitajte još  Da se zna ko su megazvezde: Ari, Sel, Jus i Demi u top pet zvezda na društvenim mrežama ove nedelje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Savršeno je! Ova “Thank U, Next” jakna je san svakog Arianatora!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.