“Ostavio joj je svoju omiljenu majicu”: Harry se zakleo na vernost Kendall?

1132467-46142I37718

Nije nikakva čudna pojava da Harry provede par nedelja s nekom devojkom i da je onda praktično otkači iz svog života ali američki mediji tvrde da se to ne dešava kad je u pitanju Kendall Jenner.

Oni naime tvrde da se par razišao zbog brojnih obaveza ali i da je Harry svojoj navodnoj devojci ostavio poklon kao dokaz da će joj biti veran. “On joj je dao jednu od svojih omiljenih crnih majica kao poklon za sećanje pre nego što su se rastali. Ona mu je kroz šalu obećala da će je čuvati i da je neće prati jer bi onda prestala da miriše na njega”, priča jedan izvor. “Ona nekad i spava u njoj i nosi je preko dana. To je nešto što je podseća na njega. Njih dvoje su obećali da ihz distanca neće rastaviti i zbog toga se čuju preko Skypea i pričaju i pod sva sata”, dodaje isti insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena H nam šalje svoj veliki kviz o One Directionu!

7 thoughts on ““Ostavio joj je svoju omiljenu majicu”: Harry se zakleo na vernost Kendall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.