Iggy Azalea: Da ste proveli osam sati kod zubara – i vama bi se desilo isto što i njoj!

Iggy Azalea Pressefoto 2013 - CMS Source

Reperka nam je otkrila možda i previše informacija o svojoj poslednjoj poseti zubaru!

Dok na bini izvodi svoje najveće hitove, Iggy Azalea deluje žestoko i sigurno bez i najmanje truda. Ali izgleda da je Australijankino samopouzdanje značajno opalo prilikom nedavnog odlaska u zubarsku ordinaciju. Obraćajući se fanovima na Tviteru, Iggy je priznala da tokom osmočasovne intervencije prosto nije mogla da kontroliše bešiku.

“Dakle, otišla sam kod zubara da mi sredi nekoliko zuba. Ispostavilo se, ipak, da čišćenje koncem uopšte nije dobra stvar,” započela je priču reperka znana po pesmi “Fancy”. “Kako bilo, provela sam tamo osam časova dok su mi sređivali karijes itd. ALI to nije glavna priča dana,” nastavlja ona pre šokantnog priznanja, koje glasi: “Glavna priča je to da sam se upiškila u gaće!”

Šireći diskusiju o ovom incidentu, Iggy je napisala i sledeće: “Jesam li ja jedina osoba kojoj se to desilo dok je bila kod zubara? Ako budem opet išla tamo, bojim se da ću morati da nosim pelene.”

Pročitajte još  Iggy Azalea o prvom susretu s Nickom: Mislila sam da je kreten!

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.