James Corden se izvinjava BTS fanovima za šale koje su dovele do “ekstremne” reakcije

Južnokorejski  bend koji obara rekorde u utorak je drugi put nominovan za Grammy, a sada je dobio i izvinjenje od voditelja “Late Late Show” Jamesa Cordena.  Inače, momci su se ujedinili sa voditeljem po prvi put za dve godine. Razmenjujući ljubaznosti, RM je izneo povratni udarac koji je Corden dobio od vernih fanova benda.

Naime, u septembru ove godine James Corden je u šali izjavio da je neobično to da BTS nastupom započinje samit Ujedinjenih Nacija, a pored toga je rekao da su njihove obožavateljke petnaestogodišnjakinje, što je razbesnelo fanove. RM mu je uzvratio udarac, rekavši: „Bili ste u nekoj vrućoj vodi sa Army. Da li ste dobro?” Pitanje je dovelo do toga da se Corden prevrne od sramote. On se izvinio momcima za svoje šale i shvatio da je pogrešio: „Rekli smo – i to mislim da je pogrešno – rekli smo da su vaše obožavateljke petnaestogodišnje devojke, što, naravno, nije tačno, jer ja imam 43 godine i smatram da sam jedan od najvećih BTS fanova na planeti Zemlji.”

James je dodao da nije imao nameru da povredi i uznemiri bilo koga, a da pored toga voli BTS i njihove fanove (Army). RM mu je brzo oprostio: “James sve je u redu“, rekao je, pružajući ruku. “Cenimo vaše izvinjenje. Samo smo hteli da očistimo vazduh.”

Pročitajte još  Jimin šalje ljubav za Hrvatsku! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.