Nova filmska ponuda: Harry Styles i Cara Delevigne glume zajedno u mjuziklu?!

1132467-46117I37693

Sećate li priče o tome kako je Hazza navodno dobio u ulogu u fimu “Dunkirk”, u kom bi glumio kraj takvih glumačkih veličina kakve su Tom Hardy i Kenneth Branagh?

Kako govore najnoviji izveštaji, Harry Stylesu ponude za pojavljivanje na velikom ekranu stižu gotovo neprestano. Ovog puta, radi se o mjuziklu u kom bi osim lepotana iz 1D glumile i pevale Cara Delevingne i Susan Boyle, a kako preose britanski mediji Harry je već u fazi pregovora za učešće u ovoj romantičnoj komediji, čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata. Izvor britanskog Daily Stara tvrdi: “Harry je tokom zadnjih 12 meseci prosto preplavljen raznim filmskim pounudama, ali ovaj britanski mjuzikl mu je zaista zapao za oko. On ima ambiciju da uspešno balansira između sveta filma i sveta muzike, baš kao što to polazi za rukom Justinu Timberlake,” kaže insajder, te na kraju dodaje: “Harry ne bi bio nosilac glavne uloge, tako da uspeh filma ne bi zavisio samo od njegovog učešća”.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan ne dozvoljava Louisu Tomlinsonu da potcenjuje sebe: 1D bi pukao bez njega!

One thought on “Nova filmska ponuda: Harry Styles i Cara Delevigne glume zajedno u mjuziklu?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.