Najbolje što smo mogli da ih uradimo: Pogledajte tri Famoza videa sa koncerta Justina Biebera u Zagrebu!

img_2710

Justin Bieber održao je fenomenalan koncert u Zagrebu a naša ekipa trudila se koliko je to bilo moguće da načinimo što više kvalitetnih snimaka. One najuspelije gledaćete na našem YouTube kanalu od danas!

Snimati koncert na istom mestu gde je još 17.500 vatrenih Beliebera nije nimalo lako ali zahvaljujući ljubaznosti organizatora, naša ekipa mogla je menja poziciju, šetajući od partera do tribina i tražeći idealnu priliku da nešto zabeleži.

Verujemo da su naši snimci pesama “Boyfriend”, “Sorry” i “Baby” neki od najlepših koje ćete pronaći kad je u pitanju kvalitet slike i zvuka a koji zbog zabrane unošenja profesionalne opreme i ne mogu biti kao na TV prenosima. Svaki put kad gledamo ove snimke, zaista se naježimo koliko je bilo dobro i koliko svaki naš Belieber zaslužuje da ga vidi. Nikad nećemo prestati da se borimo da ovakvi koncerti postanu normalna stvar!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milica nam šalje svoje crteže Zayna, Jusa i crtanih junaka!

10 thoughts on “Najbolje što smo mogli da ih uradimo: Pogledajte tri Famoza videa sa koncerta Justina Biebera u Zagrebu!

  1. Snimci su FANTASTIČNI!?
    Vidim da je atmosfera bila fantastična, takođe.
    Ovo će mnogima koji su bili tamo biti najbolja noć u životu,pravi su srećnici.

  2. Znam da nije mesto da to ovde pitam ali famozo znate li zasto je Selena unfolovala Taylor na instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.