Njihov momenat: Ovako naši Selenatori proslavljaju svoj praznik!

12219560_462617367272981_7722001049781499107_n

Selenatori su već godinama unazad jedan od tri najveća fandoma na svetu a takva situacije i u našim krajevima. Oni danas proslavljaju svoj praznik – dan kad je i njihova Selena prvi put nazvala na taj način a evo i šta su nam oni napisali povodom toga.

Olja: „Danas je naš dan. Danas je dan kada nas je naš idol nazvao prvi put ‘Selenatori’. Danas je dan kada je sve krenulo. Danas je dan kada smo krenuli da pravimo Fejsbuk stranice, grupe, Instagram profile, Tvitere i to sve za našeg idola. Danas je dan kada smo se svi složili, složili da će nam Selena biti naša druga porodica, da ćemo joj uvek pomagati, kako god mogli i umeli, ali nismo samo mi pomagali, ona je nama više nego mi njoj i za to smo joj zahvalni. Zahvalni smo joj za svaku suzu koju je pustila za nas, za svaki osmeh, za svaku pesmu. Bez nje mi smo niko i ništa, sa njom možemo sve da pobedimo. Ona je naša snaga, naša ljubav koja nas dopunjuje. Hvala Vam Selenatori, vi ste stvarno moja prava porodica. A pogotovo hvala Seleni, ona je na stvorila, i mi smo joj odani. HVALA TI SELENA ZA SVE, UVEK UZ TEBE TVOJI SELENATORI. Nezamenljiva porodica.“

Pročitajte još  Vrednica: Selena Gomez otkriva detalje o svom novom singlu! (video)

11219682_462199003981484_3318245076944651747_n

Majda: „Danas je naš dan. Niko ga ne može pokvariti. Ovo je već druga godina da slavim ovaj dan sa vama. Nikad nisam ni mogla da pomislim da ću biti Selenin fan a kamoli njen Selenator. Sve je to počelo pre 3 godine. Sestra me je zarazila Seleninim pesmama i ja sam nekako dospela u ovu grupu. Svaki dan sam učila nešto novo o Sel i postajala sve veći i veći Selenator. U ovoj grupi sam upoznala mnogo dobrih prijatelja koji su bili uz mene kad mi je bilo najteže. Mi jesmo jedan od najvećih fandoma u svetu ali smatramo se braćom i sestrama. Hvala vam za svaki trenutak koji sam provela sa vama. Mnogo ste mi pomogli u životu. Uvek ste bili tu za mene. Verujte mi, ponosna sam na ovu porodicu. Kao i Sel. HAPPY SELENATORS DAY.“

12241617_895493327209201_7962687126447072737_n

Teodora: „Danas sam na tehničkom samo pričala „Srećan rođendan“ i nastavnik me je pitao „Kome je rođendan?“ ja sam mu rekla „Danas je nastavniče rođendan mojoj drugoj porodici. Selenatorima. Na ovaj dan naš svet Selena nam je dala ime Selenatori. Tako da mi to danas slavimo. I da znam da je za vas to čudno, mnogima je takođe čudno. Ali mi idemo preko svega i nastavljamo da je volimo i čekamo dan kada će doći na Balkan.“ on se nasmejao i dao mi pet i rekao „Dobro. Zato što si tako dobra evo ti pet.“, tako sam ja dobila pet ahhahahahah… Ali ocena mi nije bitna.
Volim vas najviše na svetu i ovaj dan provedite najbolje što možete.“

Pročitajte još  Život nakon Biebsa: Selena strahuje da više nikad neće naći pravu ljubav!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Njihov momenat: Ovako naši Selenatori proslavljaju svoj praznik!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.