Ninin blog: Zamalo ostvaren san

Svako ima neku gotovo nemoguću želju za koju ni ne sluti da bi se mogla jednog dana ostvarti, samo sanja o tome.

Ivan Ivanović je organizovao ispunjavanje želja za Novu godinu. Pisala sam mu mejlom da želim da upoznam Miloša Teodosića. Prošlo je skoro mesec dana otkad sam poslala mejl, ali nije bilo odgovora… Mislila sam da nema šanse da će mi se želja ostvariti, pogotovu zato što Teo igra u CSKA, u Moskvi. Ali postojala je nada zato što je CSKA igrao protiv Zvezde u Beogradu u četvrtak, a u subotu je bila Nova godina (u petak snimanje kog Ivana).

Iste te nedelje, u ponedeljak, slušala sam muziku i slučajno otvorila mejl. Ivan Ivanović je odgovorio! Upoznaću Tea! Plakala sam od sreće, nisu mogli da me smire, čak sam i temperaturu dobila! Koliki šok, a u isto vreme i neopisiva sreća! Nisam mogla da verujem šta se desilo, a ne mogu ni sada, iako je prošlo više od pola godine od tada. U četvrtak nisam išla u školu zbog temperature i mama je rekla da neću ići da upoznam Tea ako mi ne spadne temperatura. Ni sama ne znam koliko sam čajeva popila tog dana.? Tatu je pozvala Ivanova sekretarica da potvrdi da ćemo doći i meni je odmah spala temperatura. Sutradan je nisam ni imala i mogli smo da idemo u Beograd. Samo što smo hteli da kremo, tati je zazvonio telefon. Ivanova sekretarica je rekla da je Teo sinoć morao da ode u Moskvu jer ih je trener Dimitris Itoudis kaznio jer su izgubili od Zvezde i odmah poslao na aerodrom! Počela sam da plačem, opet dobila temperaturu… To je bio toliki stres za mene… Bila sam tako blizu ostvarenju najvećeg sna, ali je trener (koji, po meni, nema pravo da igračima upropasti Novu godinu), sve uništio!

Neko vreme sam se ljutila na Itoudisa, ali shvatila sam da je ovo bio neočekivani poraz (jupiii, jedino dobro je što je Zvezda pobedila?) i da je morao tako da odreaguje. Ali za utehu, sekretarica je rekla i da će Ivan pozvati Tea da bude gost u emisiji kad dođe u Srbiju i da će nas pozvati da dođemo i da ga napokon upoznam! Evo, prošlo je više od pola godine… Ne mogu da zamislim kako će izgledati naš susret. Da li ću moći reč da kažem od uzbuđenja? Osećam da se taj dan bliži. Teo 26. juna ženi Jelisavetu Orašanin i teško da ih Ivan Ivanović neće pozvati u emisiju.? Do tada, usrećuje me pomisao na to da ću jednog dana upoznati svog idola.

Ovim blogom sam htela da kažem da ništa nije nemoguće. Da biste ostvarili svoj san morate da verujete da je to moguće i da na sve načine pokušavate da ga ostvarite.
U komentarima pišite koji su vaši snovi koji su se ostvarili ili tek treba da se ostvare.??

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

FOTO: Instagram/Miloš Teodosić

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ninin blog: Zamalo ostvaren san

  1. Nadam se da ce ti se san ostvariti.
    Moj san je proputovati svijet,postati neko i nesto i naravno da budem na Taylorinom koncertu i da je upoznam. Nekako najvise bih volila ovo zadnje ?

  2. Moj san je da istrazujem svemir (univerzum……) i proputujem celi svet! A u svemiru bi istrazivala planete,mjesec,sunce,crnu rupu,bjelu rupu… <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.