Nije samo modni detalj: Jana Dačović pokazala za koga navija u dresu omiljenog kluba!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2342
Views:
67

Možda ste to primetili, ali mnoge zvezde ne vole da otkrivaju za koga navijaju ili to makar ne vole da spominju u javnosti. Sa druge strane, Jana Dačović ne želi da sakriva svoje navijače boje pa je tako na svom Instagramu objavila fotku na kojoj je vidimo u dresu fudbalskog kluba Barselona!

Jana je uz fotku objavila samo dva emodžija sreće i pobede pa mislimo da je prilično jasno kako ovaj dres na njoj nije samo modni detalj. Kao što možete da očekujete, dok je mnogo onih koji to odobravaju, puno je i onih koji pripadaju taboru Real Madrida pa poručuju da im ova slika baš i nije među omiljenima! Nažalost, viđali smo i veoma ružne komentare ljudi koji očigledno ne znaju gde granica lepog ponašanja.

Ipak, bez obzira za koji tim navijate, zar nije lepo što Jana iskreno saopštava za koga navija? Barselona je ove sezone u potpunoj senci Real Madrida koji je prvak Španije, Evrope i planete a u svojim redovima ima i zvanično najboljeg fudbalera na svetu ali Jana nam poručuje da se navijačka pripadnost ne menja u zavisnosti od rezultata klubova!

?✌?

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic) on

Autor: Famoza.net
Foto:

5 thoughts on “Nije samo modni detalj: Jana Dačović pokazala za koga navija u dresu omiljenog kluba!

  1. Hahaha ne slažemo se kad je navijanje u pitanju, moj favorit je ipak Real.? Zanima me da li je grobar ili delija, većeg zvezdaša od mene nema.???

  2. Nema potrebe za ružnim komentarima. I Real Madrid i Barselona su fantastični klubovi 🙂 I ko je veran fan nečega, nikakav rezultat neće poljuljati veru i odanost prema omiljenom klubu.

    1. takooooooooooooo je madam,a kad je u pitanju soy luna i violetta,violetta najbolja, a soy luna najgora… stvarno ti si nam dosla davati lekcijee,i evo ja sam lunista i sta ces uciniti NISTA,jer ni ne mozes nistaaaa,nego samo te jeftineeeeeee i jadne kom pisatiiii,vi tinisti nista drugo ni ne znate,upssss znate samo pametoooooooooooooovatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! :333 Odbite vise gubavi kretani,odvratniiiiiiiii ste sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.