Kreće i na turneju po Srbiji: Jana Dačović predstavila svoj planer-kalendar, od ponedeljka u prodaji!

Prethodnih dana priča se samo o planer-kalendaru naše najpopularnije jutjuberke Jane Dačović. Euforija koja vlada oko njenog planer-kalendara u potpunosti je opravdala njen epitet omiljene jutjuberke na Balkanu.

“Ukoliko pratite moje snimke, znate da se trudim da sve dobro isplaniram i organizujem. Ideju o svom idealnom planeru pretočila sam u stvarnost i napravila najbolji planer-kalendar
za 2017. godinu”- napisala je Jana Dačović ispod slike kojom je obradovala brojne devojke. Jana je ovo uradila bez prethodne najave kao potpuno iznenađenje za sve pratioce po uzoru na svetske zvezde.

“U ponedeljak 6. febuara počinje zvanična prodaja kalendara u knjižarama Delfi i ostalim Laguninim klubovima čitalaca” – dodala je Jana. Svoj primerak možete nabaviti po ceni od 599 dinara, a članovi Laguninog kluba čitalaca mogu iskoristiti svoj članski popust, količinski, kao i popust od 10% na nove naslove. A pored svega Jana će ovog meseca u sklopu svoje mini turneje posetiti Beograd, Novi Sad, svoje rodno Kraljevo i Niš dok se nastavak turneje očekuje i u drugim gradovima već u martu.

Ukoliko želite da uz svoj primerak kalendara upoznate i najpopularniju jutjuberku u regionu Janu Dačović onda imate priliku da to učinite:
6.02. Beograd, Delfi SKC, od 16:00
7.02. Novi Sad, knjižara Delfi u 12:00
9.02. Kraljevo, knjižara Delfi u 12:00
25.02. Niš, Stop Shop centar, 11:00 do 15:00

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Kreće i na turneju po Srbiji: Jana Dačović predstavila svoj planer-kalendar, od ponedeljka u prodaji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.