Senzacija: Nicole Scherzinger i Pussycart Dolls se vraćaju!

Iako su se rastale veoma burno, nalik na Fifth Harmony, članice izuzetno uspešne grupe The Pussycat Dolls ipak su odlučile da se okupe, i to zajedno sa Nicole Scherzinger. Kako prenose mediji, Nicole je potpisala ugovor po kome će dobiti više miliona evra kako bi krenula na turneju i čak snimala novu muziku.

The Pussycat Dolls formirane su 2003. godine, ali raspale su se već 2009. Razlog za to je bila činjenica da je Nicole totalno dominirala u grupi i bila ubedljivo najprepoznatljivije lice, što i ne čudi s obzirom da je bila glavni, i praktično jedini vocal. Ipak, kako piše The Sun, sukob je sad stvar prošlosti.

“Nicole je dugo odbijala ovako nešto, ali kako dolazi desetogodišnjica pauze u radu grupe, ona je rekla da je konačno spremna”, priča jedan izvor. “Nicole je dobila višemilionsku ponudu da se priključi grupi i bilo joj je nemoguće da to odbije.” Nikad ne reci nikad – vreme, ali i veliki novac mogu sve da promene!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čudo se dešava: Nicole Scherzinger okuplja The Pussycat Dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.