Niall Horan: Bili bismo ludi kad ne bismo opet okupili 1D!

Ovih dana momci iz One Directiona dosta pričaju o povratku benda i kako bi sve to izgledalo, a Niall Horan je jedan od momaka koji uvek kažu da će povratak benda biti u velikom stilu i da će se to svakako desiti. Iako je njegov drugi solo album na putu da ugleda svetlost dana, Niall ne smatra da povratak 1D-a nije izvodljiv, čak smatra da bi bilo suludo ne uraditi to!

Niall priprema promociju svog drugog solo izdanja “Heartbreak Weather” ali je u razgovoru za RTÉ Entertainment pričao o povratku One Directiona! “Bilo bi stvarno smešno ne oformiti bend ponovo. Nismo nikad pričali o tome kad će se to desiti, ali znamo da hoćemo. Svi smo individualno rekli da želimo tako da bi bilo glupo da ne uradimo to” priča Niall. “Mislim da se ne treba kajati ni za šta. Kako bih i mogao da se kajem, obišao sam ceo svet sa 16 godina, spakovao kofer i nisam se vraćao kući. Doživeo sam neke stvari i video stvari koje moje kolege nikada neće, imao sam albume na prvoj poziciji, imao hit singlove… Uživali smo i uživaćemo još više kad ponovimo sve to” smatra Niall optimistično da se sve ovo može ponoviti!

Niall je objavio novi singl “No Judgement” u petak sa preslatkim spotom u kom su u fokusu baka i deka koji se i dalje vole i podržavaju jedno drugo, a poenta pesme i jeste podrška bez granica i razumevanje.

Pročitajte još  BRIT Awards: Veliki trijumfi za One Direction, Little Mix, Beyonce, Adele...

Niall priča o tome i kako je bio presrećan u One Directionu, kao i Harry Styles, iako nije bilo tako svim momcima: “Ljudi na različite načine prihvataju iste stvari. Harry i ja smo baš uživali u bendu ali sam čuo ostale momke da govore da su imali teške trenutke. To je život, ja sam srećan što sam uvek bio pozitivan tip” zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.